Virus o Ransomware

A laby podem recuperar dades xifrades per un atac de VIRUS o RANSOMWARE. Sigui quin sigui el teu cas, et podem ajudar.

A Laby et podem ajudar.

element
que_es_ransomware
RANSOMWARE

Què és un Ransomware?

El ransomware és un tipus de malware que s'introdueix en els equips i dispositius mòbils connectats a Internet. Un cop dins, analitza l'ús de les nostres dades, així com els sistemes interns de còpies de seguretat, rutines i serveis d'alta demanda per i fins i tot altres equips o perifèrics connectats en xarxa, com servidors, estacions de treball, dispositius NAS o fins i tot discos durs virtuals al núvol com Google Drive, Amazon, etc. Realitzada aquesta anàlisi procedirà, una vegada llançat l'atac, a impedir l'accés a la informació, generalment xifrant-la, i sol·licitant un rescat per poder recuperar la informació.

T’oferim les nostres solucions de recuperació de dades .
A LABY podem ajudar-te a recuperar els fitxers perduts per culpa del VIRUS o RANSOMWARE, t’explicarem el motiu que ha causat la pèrdua de dades i ajudarem a recuperar els fitxers, fotos o documents perduts .
A més, t’assessorarem per evitar que passi de nou.

Confia en Laby, podem recuperar i desxifrar la informació destruïda per un virus o ransomware.

Problemes per
atac de VIRUS o RANSOMWARE

En els darrers anys, els atacs de Ramsomware han anat evolucionant d’atacs aleatoris per la xarxa a la recerca d’errors de seguretat, a atacs premeditats contra objectius com empreses o sistemes d’ emmagatzematge com NAS tipus Sinology o Qnap entre d’altres, servidors, vpn o màquines virtuals.

Els hackers un cop han penetrat al sistema de seguretat , observen i estudien els moviments de l’empresa. D’aquesta manera, coneixen el funcionament del trànsit de dades, la importància d’aquestes, la realització de les còpies de seguretat, etc., per elaborar un pla d’atac i xifratge de dades. S’asseguren que les còpies de seguretat no siguin utilitzables i procedeixen al xifratge complet de les dades susceptibles de ser importants, per finalment demanar un rescat.

como_actua_virus_informatico

UNA VEGADA ELIMINAT EL VIRUS, ES PRESENTEN ALGUNES OPCIONS:

1. Contactar amb el delinqüent o hacker a través de la nota de rescat. Aquesta opció NO s’hauria de fer sota cap concepte. S’està mostrant interès en la recuperació d’aquestes dades xifrades , per tant, la persona o grup que estigui darrere entendrà que les dades xifrades són importants i podrien realitzar un altre tipus d’accions en contra nostra.

2. D’altra banda, pagar un rescat presenta diversos condicionats, entre ells:

No és legal pagar un rescat d’aquest tipus a criminals o ciberdelinqüents. Està penat per la llei

– No hi ha cap mena de certesa en el pagament. Solen demanar criptomonedes que no es poden rastrejar per la qual cosa no es pot exigir cap mena de garantia.

– S’ha demostrat en molts casos, que una vegada pagat el rescat , procedeixen a fer un desxifrat de dades parcial . Si es vol la resta, cal seguir pagant.

CONSELLS PER NO PERDRE DADES

Abans de facilitar cap consell, és important tenir present que no només cal adoptar mesures de prevenció quant a equip i programari. També és important fer formacions als empleats i fins i tot amb un mateix per evitar facilitar la possibilitat d’infectar els nostres sistemes.

El fet de disposar d’una infraestructura (per molt petita que sigui) sempre actualitzada quant a programari (amb les actualitzacions de fabricant) i disposar d’elements de seguretat com un tallafocs ben configurat. Així mateix, tenir còpies de seguretat deslocalitzades i fora de la mateixa xarxa de treball també protegides. 

Si no se’n tenen coneixements, és millor deixar la infraestructura IT en mans de professionals.

Pel que fa a empleats i inclusivament un mateix, és important desconfiar de correus amb PDF adjunts si no sabem clarament l’origen del correu. Enllaços de seguiment de paquets de missatgeria o entitats bancàries són la manera més senzilla de deixar entrar el Ramsomware sense que en siguem conscients.
Un altre factor que cal tenir en compte és, no connectar dispositius externs (USB, discos durs) si no sabem d’on procedeixen. Pot semblar molt obvi, però hi ha diversos casos de Ramsomware a Espanya, que han entrat per aquestes vies.

Per acabar, sentit comú. Davant del dubte, millor esborrar el correu o desfer-se del dispositiu.

COM FEM EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ
DE DADES ENCRIPTADES?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborals

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies laborals

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*

* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

Si tens problemes per Virus o Ransomware...

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS?
ELS AVANTATGES DE RECUPERAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

Més de 19.615 diagnòstics realitzats . Més de 27.351 dispositius en estoc per donar un servei ràpid i econòmic. Software propi i intranet personalitzada.

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ DE DADES ENCRIPTADES PER UN VIRUS O RAMSONWARE?

recupera_datos_precio_4

PREUS DE RECUPERACIÓ DE DADES DE VIRUS O RANSOMWARE

El preu per recuperar dades de corruptes o encriptades pel virus o ransomware sempre anirà en funció dels danys que hagi causat el virus o ransomware , conjuntament amb les hores de treball i equipament tècnic que es requereixi per dur a terme els processos de recuperació.

Et farem una preanàlisi del teu cas. T'informarem del temps i el cost d'aquesta anàlisi. Un cop identificats els vectors, et podrem facilitar un pressupost i un temps determinat.
Després de l'acceptació del pressupost*, començarem els treballs de desxifrat i ens encarregarem de tot el procés per poder-te lliurar les dades desxifrades.

*Si el desxifrat no fos possible, no s'abonarà cap cost relacionat amb el procés de desxifrat.

element
virus_pc
DESXIFRAT DE DADES ENCRIPTADES

Desxifrar dades encriptades

Cada tipo de cifrado es único. Pese a que los ramsomware suelen llevar nombres genéricos, es importante saber que en muchas ocasiones utilizan diferentes claves de cifrado, generadas en el momento para proceder al cifrado de datos. Además, si el proceso se interrumpe por cualquier motivo (reinicio del pc, apagado encendido, etc) se genera una nueva clave diferente a la anterior, por lo que podremos encontrar ficheros con una clave y ficheros con otra. Es importante, poder realizar un análisis previo de los ficheros cifrados y determinar cuantos vectores de cifrado (claves) hay aplicadas en el proceso de cifrado de datos. Para ello, se debe tener una muestra de los ficheros a fin de que los ingenieros de Laby puedan analizar y proceder a determinar la variante y vectores.
element
descifrado-datos

Processos de xifrat

Los procesos de cifrado en muchos casos son sumamente complejos. Para poder resolver ciertos casos, se usan infraestructuras externas como centros computacionales que permiten procesar cálculos matemáticos sumamente complejos en periodos de tiempo cortos. Los acuerdos con este tipo de infraestructuras, permiten realizar la extracción de claves y proceder a descifrar los datos encriptados por el ramsomware. Trabajar con Laby te garantiza un servicio profesional, legal y con garantías de resolución.
element

A LABY som especialistes en la recuperació i desxifrat d’aquest tipus de VIRUS o RANSOMWARE .

Si tens un problema amb un xifratge de dades per un VIRUS o RANSOMWARE i la teva informació ha estat xifrada exigint un rescat , el nostre consell és no pagar als hackers. No tens cap garantia de recuperació dels teus fitxers mitjançant aquest procediment.

És important analitzar els fitxers a l’origen i no intentar manipular-los , ja que pot provocar la no recuperació dels fitxers.

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Contacta'ns per sol·licitar pressupost

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Concepcio Agusti i Parareda
Concepcio Agusti i Parareda
09/02/2023
Genial, amb el tracte, la informació donada i sobretot amb la rapidesa amb la m'han recuperat tota la informació. No podria desitjar un servei millor. Gràcies a tot l'equip
caarmenal
caarmenal
09/02/2023
Lo recomiendo 100% Se me estropeó un disco duro que nunca había dado ningún problema en el año y pico que hacía que lo tenía... allí tenía todo el trabajo de 3 años, todos los archivos de clientes, trabajos en curso, trabajos finalizados... me lo recuperaron todo sin problemas. Espero no tener que repetir, pero si vuelve a pasarme algo así tengo claro a quién acudiré.
FRANCISCO HERNANDEZ
FRANCISCO HERNANDEZ
07/02/2023
Recibi un trato estupendo. Les lleve disco duro externo de 4TB que no podía leer. Hacia un ruido extraño que hacia presagiar fallo HW. Intentaron recuperarlo pero les fue imposible. Me reintegraron totalmente el 30% que les transferí cuando acepte el presupuesto.
Antonio Marquez
Antonio Marquez
31/01/2023
se me cayó el disco externo al suelo desde la altura de la mesa y dejó de funcionar. tenía fotos, videos, documentos importantes…les doy las gracias porque por suerte me lo han podido recuperar casi todo y con un trato excepcional
PA PH
PA PH
31/01/2023
Lo recomiendo 100%. Perdí todos los datos del portátil con las fotos de mis hijos desde que eran pequeños. Después de llamar a otras empresas de Barcelona decidí hacer la recuperación con ellos porque fueron los que mas confianza me dieron y no me equivoqué. Supe en todo momento en que punto se encontraba la recuperación y, aunque no me dieron todas las garantías en un principio, en menos de una semana tenía todas las fotografías de nuevo. Agradezco a todo el equipo de Laby y en especial a Marta por la atención que siempre me ha dado.
Eliseo Carrasco
Eliseo Carrasco
31/01/2023
Excelentes profesionales y excelente trato. Presupuesto de recuperación sin compromiso.
Inma bastante molina
Inma bastante molina
30/01/2023
Trato excelente, muy amables, me recuperaron los datos cuando otras empresas no lograron hacerlo. Totalmente recomendable.
Marta Mata Pamies
Marta Mata Pamies
26/01/2023
Servicio de 10! Aunque pase el tiempo no pierden la calidad de trabajo y hacia el cliente. Hace tiempo ya tuve que recurrir a ellos y fué un trabajo inmejorable como esta vez, informando-me de todo lo que iba aconteciendo en todo momento! Lo recomiendo 100%. Mil gracias de nuevo!

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discos HDD tenen com a components principals les plaques de matal (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant Iphone, Ipad, Macbook, Macbook Air Imac, Mac Mini, etc; sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un programari extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomeware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través de la reparació electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat al nostre laboratori per realitzar la gestió personalitzada o bé podem oferir-vos el servei de destrucció i esborrament de dades de forma remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials Recuperem i certifiquem informació crítica amb valor jurídic per a empreses i persones físiques Disposem de pèrits informàtics col·legiats per realitzar certificacions, anàlisis pericials i informes amb valor jurídic.

×
×
×