Virus o Ransomware

No perdis aquesta valuosa informació.
Deixa'ns ajudar-te a recuperar-la!

Valoració de 4.8/5 basades en +400 Ressenyes positives

A Laby podem recuperar dades xifrades per un atac de VIRUS o RANSOMWARE.

Sigui quin sigui el teu cas, a Laby et podem ajudar.

element
que_es_ransomware
RANSOMWARE

Què és un Ransomware?

El ransomware és un tipus de malware que s'introdueix en els equips i dispositius mòbils connectats a Internet. Un cop dins, analitza l'ús de les nostres dades, així com els sistemes interns de còpies de seguretat, rutines i serveis d'alta demanda per i fins i tot altres equips o perifèrics connectats en xarxa, com servidors, estacions de treball, dispositius NAS o fins i tot discos durs virtuals al núvol com Google Drive, Amazon, etc. Realitzada aquesta anàlisi procedirà, una vegada llançat l'atac, a impedir l'accés a la informació, generalment xifrant-la, i sol·licitant un rescat per poder recuperar la informació.

T’oferim les nostres solucions de recuperació de dades .
A LABY podem ajudar-te a recuperar els fitxers perduts per culpa del VIRUS o RANSOMWARE, t’explicarem el motiu que ha causat la pèrdua de dades i ajudarem a recuperar els fitxers, fotos o documents perduts .
A més, t’assessorarem per evitar que passi de nou.

Confia en Laby, podem recuperar i desxifrar la informació destruïda per un virus o ransomware.

Problemes per
atac de VIRUS o RANSOMWARE

En els darrers anys, els atacs de ramsomware han anat evolucionant d’atacs aleatoris per la xarxa a la recerca d’errors de seguretat, a atacs premeditats contra objectius com empreses o sistemes d’ emmagatzematge com NAS tipus Synology o Qnap entre d’altres, servidors, VPN o màquines virtuals.

Els hackers, un cop han penetrat al sistema de seguretat , observen i estudien els moviments de l’empresa. D’aquesta manera, coneixen el funcionament del trànsit de dades, la importància d’aquestes, la realització de les còpies de seguretat, etc. per elaborar un pla d’atac i xifratge de dades. S’asseguren que les còpies de seguretat no siguin utilitzables i procedeixen al xifratge complet de les dades susceptibles de ser importants, per finalment demanar un rescat.

como_actua_virus_informatico

UNA VEGADA ELIMINAT EL VIRUS, ES PRESENTEN ALGUNES OPCIONS:

1. Contactar amb el delinqüent o hacker a través de la nota de rescat. Aquesta opció NO s’hauria de fer sota cap concepte. S’està mostrant interès en la recuperació d’aquestes dades xifrades , per tant, la persona o grup que estigui darrere entendrà que les dades xifrades són importants i podrien realitzar un altre tipus d’accions en contra nostra.

2. D’altra banda, pagar un rescat presenta diversos condicionants, entre ells:

No és legal pagar un rescat d’aquest tipus a criminals o ciberdelinqüents. Està penat per la llei.

– No hi ha cap mena de certesa en el pagament. Solen demanar criptomonedes que no es poden rastrejar per la qual cosa no es pot exigir cap mena de garantia.

– S’ha demostrat en molts casos, que una vegada pagat el rescat , procedeixen a fer un desxifrat de dades parcial . Si es vol la resta, cal seguir pagant.

CONSELLS PER NO PERDRE DADES

Abans de facilitar cap consell, és important tenir present que no només cal adoptar mesures de prevenció quant a equip i software. També és important fer formacions als empleats i fins i tot amb un mateix per evitar facilitar la possibilitat d’infectar els nostres sistemes.

Es important disposar d’una infraestructura (per molt petita que sigui) sempre actualitzada quant a software (amb les actualitzacions de fabricant) i disposar d’elements de seguretat com un tallafocs ben configurat. Així mateix, s’ha de tenir còpies de seguretat deslocalitzades i fora de la mateixa xarxa de treball també protegides. 

Si no se’n tenen coneixements, és millor deixar la infraestructura IT en mans de professionals.

Pel que fa a empleats i inclusivament un mateix, és important desconfiar de correus amb PDF adjunts si no sabem clarament l’origen del correu. Enllaços de seguiment de paquets de missatgeria o entitats bancàries són la manera més senzilla de deixar entrar el ramsomware sense que en siguem conscients.
Un altre factor que cal tenir en compte és, no connectar dispositius externs (USB, discos durs) si no sabem d’on procedeixen. Pot semblar molt obvi, però hi ha diversos casos de ramsomware a Espanya, que han entrat per aquestes vies.

Per acabar, sentit comú. Davant del dubte, millor esborrar el correu o desfer-se del dispositiu.

COM PORTEM A TERME EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ
DE DADES ENCRIPTADES?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborables

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies Laborables

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*

* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

Si tens problemes per Virus o Ransomware...

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS?
ELS AVANTATGES DE RECUPERAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

Més de 21.500 diagnòstics realitzats . Més de 30.700 dispositius en estoc per donar un servei ràpid i econòmic. Software propi i intranet personalitzada.

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ DE DADES ENCRIPTADES PER UN VIRUS O RAMSONWARE?

recupera_datos_precio_4

PREUS DE RECUPERACIÓ DE DADES DE VIRUS O RANSOMWARE

El preu per recuperar dades de corruptes o encriptades pel virus o ransomware sempre anirà en funció dels danys que hagi causat el virus o ransomware , conjuntament amb les hores de treball i equipament tècnic que es requereixi per dur a terme els processos de recuperació.

Et farem una preanàlisi del teu cas. T'informarem del temps i el cost d'aquesta anàlisi. Un cop identificats els vectors, et podrem facilitar un pressupost i un temps determinat.
Després de l'acceptació del pressupost*, començarem els treballs de desxifrat i ens encarregarem de tot el procés per poder-te lliurar les dades desxifrades.

*Si el desxifrat no fos possible, no s'abonarà cap cost relacionat amb el procés de desxifrat.

element
virus_pc
DESXIFRAT DE DADES ENCRIPTADES

Desxifrar dades encriptades

Cada tipus de xifratge és únic. Tot i que els ramsomware solen portar noms genèrics, és important saber que moltes vegades utilitzen diferents claus de xifratge, generades en el moment per procedir al xifrat de dades. A més, si el procés s'interromp per qualsevol motiu (reinici del pc, apagat encès, etc.) es genera una nova clau diferent de l'anterior, per tant podrem trobar fitxers amb una clau i fitxers amb una altra.

És important, poder realitzar una anàlisi prèvia dels fitxers xifrats i determinar quants vectors de xifratge (claus) hi ha aplicades al procés de xifratge de dades. Per això, cal tenir una mostra dels fitxers a per tal que els enginyers de Laby puguin analitzar i procedir a determinar la variant i vectors.

element
descifrado-datos

Processos de xifrat

Los procesos de cifrado en muchos casos son sumamente complejos. Para poder resolver ciertos casos, se usan infraestructuras externas como centros computacionales que permiten procesar cálculos matemáticos sumamente complejos en periodos de tiempo cortos. Los acuerdos con este tipo de infraestructuras, permiten realizar la extracción de claves y proceder a descifrar los datos encriptados por el ramsomware. Trabajar con Laby te garantiza un servicio profesional, legal y con garantías de resolución.
element

A LABY som especialistes en la recuperació i desxifrat d’aquest tipus de VIRUS o RANSOMWARE .

Si tens un problema amb un xifratge de dades per un VIRUS o RANSOMWARE i la teva informació ha estat xifrada exigint un rescat , el nostre consell és no pagar als hackers. No tens cap garantia de recuperació dels teus fitxers mitjançant aquest procediment.

És important analitzar els fitxers a l’origen i no intentar manipular-los , ja que pot provocar la no recuperació dels fitxers.

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Contacta'ns per sol·licitar pressupost

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Covadonga Rodríguez
Covadonga Rodríguez
25/03/2024
Un día mi disco duro de 5TB dejó de funcionar y hacía un ruido extraño; pensaba que sería un daño menor y lo llevé a un informático que después de 3 semanas intentando recuperar los datos me dijo que los archivos salían corruptos. Un segundo informático lo intentó con un software y tampoco pudo. Decidí recurrir a un laboratorio, pero en mi ciudad no hay ninguno, así que una mañana llamé a Laby, me explicaron amablemente los pasos y en unas dos horas pasaron a recoger el disco duro en mi domicilio para llevarlo a Barcelona. Pudieron recuperar casi todo y aunque 800€ es un precio elevado tenía la opción de aceptar o no ese presupuesto; en mi caso acepté porque le doy mucho valor a esos archivos. Quedé muy contenta con el trato, la buena comunicación y la profesionalidad. ¡Muchas gracias!
Mireia Codina
Mireia Codina
25/03/2024
Servicio de 10!
Carlos Gutierrez Hernández
Carlos Gutierrez Hernández
20/03/2024
Recuperé la información del disco duro que tenía dañado un cabezal, y no se podía recuperar con software de recuperación
Alan Poe
Alan Poe
20/03/2024
profesionales
Giovanni Lavorante
Giovanni Lavorante
13/03/2024
Las chicas muy muy amables!! Gracias
Xavi viñas
Xavi viñas
07/03/2024
Una profesionalidad que hay que remarcar. Un trato de 10. Comunicación fuera de lo normal. Todo facilidades. Felicidades equipo!!!!!!
Alex Canut
Alex Canut
31/01/2024
Muy amables y profesionales. Recuperaron practicamente todos los datos de un disco duro externo que llevaba estropeado desde hace unos años.

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discs HDD tenen com a components principals les plaques de metall (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant iPhone, iPad, iMac, Macbook, Mac Mini, etc. sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través del anàlisi de l'electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades segur

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat ja sigui al nostre laboratori o bé de manera remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació critica amb valor jurídic per empreses i persones. Disposem de pèrits informàtics colegiats per realitzar certificacions, anàlisi e informes amb valor juridic.

Contacta'ns

Tens alguna consulta? Posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

Horari

Horari: Dilluns a Dijous de 9h a 19h Divendres de 9h a 17h

    Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a: