Sobre nosaltres

La tecnologia al servei de les persones

Experiència, mitjans i sensibilitat en el tractament de les dades

12

Anys d'experiència

DES DE 2011

Especialistes en recuperació de dades emprenen un projecte per proveir serveis tecnològics que ajudin a preservar la vida de la dada.

PERFIL D'EMPRESA

Laby evoluciona fins a constituir-se en una empresa amb una clara orientació a client on la tecnologia es posa al servei de persones i processos.

MISSIÓ

La missió de Laby ha estat, és i serà sempre fer el seu màxim esforç en la recuperació de les dades dels seus clients respectant els valors que van donar peu a la seva fundació.

I ELS VALORS QUE ENS DEFINEIXEN SÓN...

Perseverança

Transparència

Compromís

Excel·lència

Honestedat

Laby és més que un projecte empresarial, amb la voluntat de poder fer les coses de manera diferent

Laby és més que un projecte empresarial, va ser la voluntat de poder fer les coses d’una manera diferent, més humana i eficient. Des de l’experiència, el coneixement tecnològic i el sentit comú, vaig voler que Laby fos més que un grup de persones, fos un equip.

Un equip que se senti escoltat, amb sentiment de pertinença a una idea i amb valors de la responsabilitat, de la generositat i d’alta sensibilitat. I en conseqüència, una idea que és traslladar als nostres clients, que en major o menor mesura fóssim capaces de mostrar un concepte diferent de servei al difícil món de la Recuperació de Dades.

La dada pot ser útil, pot ser sensible, pot ser emotiva…perdre-la comporta emocions. Dotar de transparència tot el procés de recuperació d’aquestes emocions va ser un repte que ens va motivar i al que volem i hem de dedicar tots els nostres esforços.

L'Equip de Laby

Empreses col·laboradores

Empreses que confien en nosaltres

Contacta amb nosaltres

    Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a:

    ×
    ×
    ×