Targetes de memòria

No perdis aquesta valuosa informació.
Deixa'ns ajudar-te a recuperar-la!

Valoració de 4.8/5 basades en +400 Ressenyes positives

recuperar_datos_tarjetas-memoria

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes de targetes de memòria danyades. Seràs informat en tot moment de l'estat de la recuperació.

Laby t'assegura una solució al teu problema.

element

QUÈ ÉS UNA TARGETA DE MEMÒRIA?

Targetes de memòria

Parts duna targeta de memòria

Les targetes de memòria (en qualsevol de les seves variants) pertanyen a la família de dispositius amb tecnologia FLASH. El seu funcionament és molt similar als Pendrive o memòries USB, però amb diferències de connexió (per la tipologia i mida de targeta) encara que no tant la seva part interna. Lús daquests dispositius es va estandarditzar amb laparició de les càmeres fotogràfiques de principis de 2000 i els telèfons mòbils. Compostos d'un connector, la placa electrònica amb diversos components, un controlador i un(s) bloc(s) de memòria(s) on emmagatzemar la informació. El funcionament és molt semblant al dels dispositius USB o Pendrives, amb certes peculiaritats, però en termes generals podríem indicar que és pràcticament idèntic. Hi ha diversos tipus i mides juntament amb diferents tipus de memòria, encara que es podrien separar en dos tipus. Els que tenen el controlador i bloc de memòria per separat i els que estan unificats en un “només xip o pastilla” anomenats monolith.
recuperar_datos_tarjeta_memoria

Si necessites recuperar la informació de la teva targeta de memòria...

Recuperar dades de la targeta de memòria

PROBLEMES AMB UNA TARGETA DE MEMÒRIA?

Excepte els SLC, la resta de tecnologies en dispositius FLASH com a targetes de memòria presenten errors comuns quant a degradació dels blocs de memòria fent que en qualsevol moment els dispositius deixin de funcionar. En molts casos, els problemes apareixen de la manera següent:
  • L'ordinador no reconeix la targeta de memòria.
  • La targeta de memòria  està trencada, danyada o il·legible .
  • S'han perdut els arxius o fotos guardats a la targeta de memòria.
  • Error de lectura de la targeta de memòria, o és il·legible.
  • La targeta de memòria mostra caràcters estranys en connectar-lo a l'ordinador.
  • I errors de caràcter físic com trencament o pins doblegats o danys al controlador del bloc de memòria per curtcircuits.
Confia en Laby, podem recuperar la informació del teu pendrive USB.
element

CONSELLS PER NO PERDRE DADES

La tecnologia flash té molts avantatges sobre lemmagatzematge tradicional, però també alguns inconvenients. Tal com hem indicat anteriorment un és la degradació dels blocs de memòria.

Els dispositius d’avui en dia necessiten gran capacitat i molta velocitat per emmagatzemar les fotografies i els vídeos realitzats en alta resolució. Les targetes de memòria actuals, gràcies als nous xips de memòria, permeten una gran velocitat i capacitat en un espai molt reduït. No obstant això, l’ús continuat en dispositius mòbils o targetes de memòria poden causar una fallada sobtada en aquestes targetes, ja sigui per temperatura o per degradació dels blocs de memòria.

A més, la gran majoria de targetes de memòria treballen en format eXFAT (Extended FAT). És un format molt antic, pegat per poder-se utilitzar avui dia amb grans capacitats (El límit original era de 3,99 GB per fitxer) però fàcilment corrompible.

Quan es desconnecten de les càmeres, mòbils o fins i tot de l’ordinador, cal fer una expulsió correcta del dispositiu, per evitar pèrdua de dades.

COM PORTEM A TERME EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ
DE DADES DE LES TARGETES DE MEMÒRIA?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

A 4 Hores Laborables

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies Laborabls

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*
* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? - ELS AVANTATGES DE RECUPERAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida i enviament gratuïts (*)
Diagnòstic i pressupost gratuïts
Seguiment en temps real mitjançant la nostra intranet
Si no recuperem els teus dades, no cobrem
Telèfon d'atenció al client gratuït
Laboratori d'Electrònica i Sala neteja classe 100
Personal tècnic qualificat i formació continuada
Servei amb cobertura a nivell Europeu

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ
DE DADES D'UNA TARGETA DE MEMÒRIA?

recupera_datos_precio_4

PRECIOS DE RECUPERACIÓN DE DATOS DE TARJETAS DE MEMORIA

El preu per recuperar dades de targetes de memòria sempre anirà en funció delsdanys que hagi patit la targeta, conjuntament amb les  hores de treball i equipament tècnic que es requereixi per dur a terme els processos de recuperació.

En qualsevol cas, cal un diagnòstic previ per detectar la tipologia de fallada o combinació de diverses fallades. A continuació detallem les avaries més comunes i els preus de referència:

element
Des de 399€ fins a 990€ / + iva

Per a avaries de Firmware SSD:

  • Reparació d'electrònica de SSD/FLASH.
Des de 890€ a 2990€ / + iva

Per a fallades físiques (Controlador / bloc de memòria):

  • Dispositius no reconeixibles, fallades sobtades, unitats bloquejades.

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Aquests preus són orientatius, per poder-te donar una referència.

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

Bloque memoria 3
RECUPERAR DADES TARGETA DE MEMÒRIA

El procés de recuperació de dades de la targeta de memòria

Les targetes de memòria més comunes avui dia són la CF (Compac Flash en la seva evolució a formats SATA), targetes de memòria SD i les de telèfons mòbils i altres dispositius com MicroSD. Aquestes targetes presenten moltes de les casuístiques dels pen drives i els seus errors de blocs de memòria (per degradació i tipologia de blocs de memòria) ia més d'altres propis com a problemes de controlador interns. Moltes vegades, els problemes de temperatura del controlador deriven en els trencaments dels fils que connecten amb el bloc de memòria. Aquests fils són molt fins i susceptibles de fer-se malbé.
element
Software

Recuperar dades MicroSD

Per poder realitzar els processos de recuperació d'aquests dispositius hi ha diversos mètodes com ara desoldar el bloc de memòria en memòries tipus TSOP o BGA (Foto). Però en molts altres casos aquest procés no és possible com a les microSD on el controlador i el bloc de memòria està encapsulat. Per poder realitzar el procés de lectura i extracció de les dades contingudes al bloc de memòria, cal fer micro soldadures sota microscopi, per accedir directament al bloc de memòria. Aquestes soldadures, en molts casos, els punts de soldadura no són coneguts, per la qual cosa cal fer el procés d'anàlisi dels senyals mitjançant un sniffer (programari i maquinari què permet mostrar en pantalla la representació gràfica dels senyals electrònics i el posterior interpretació)
element
reparar_tarjeta_memoria

Recuperar dades MicroSD

Realitzat el procés d'anàlisi dels senyals, cal soldar el cablejat en l'ordre correcte i fer tots els processos d'enginyeria inversa per recuperar la informació. És un procés laboriós i complex en molts casos, atès que cal emular per programari, el treball que fa el controlador per desar la informació dins del bloc de memòria: Determinar la posició de la informació, l'ordre dels sectors, descartar blocs defectuosos , trobar les claus XOR o Scrambler i reunificar la informació de nou per formar una imatge lògica.
element
Més de 21.400 diagnòstics realitzats . Més de 30.500 dispositius en estoc per donar un servei ràpid i econòmic. Software propi i intranet personalitzada.

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS
opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Covadonga Rodríguez
Covadonga Rodríguez
25/03/2024
Un día mi disco duro de 5TB dejó de funcionar y hacía un ruido extraño; pensaba que sería un daño menor y lo llevé a un informático que después de 3 semanas intentando recuperar los datos me dijo que los archivos salían corruptos. Un segundo informático lo intentó con un software y tampoco pudo. Decidí recurrir a un laboratorio, pero en mi ciudad no hay ninguno, así que una mañana llamé a Laby, me explicaron amablemente los pasos y en unas dos horas pasaron a recoger el disco duro en mi domicilio para llevarlo a Barcelona. Pudieron recuperar casi todo y aunque 800€ es un precio elevado tenía la opción de aceptar o no ese presupuesto; en mi caso acepté porque le doy mucho valor a esos archivos. Quedé muy contenta con el trato, la buena comunicación y la profesionalidad. ¡Muchas gracias!
Mireia Codina
Mireia Codina
25/03/2024
Servicio de 10!
Carlos Gutierrez Hernández
Carlos Gutierrez Hernández
20/03/2024
Recuperé la información del disco duro que tenía dañado un cabezal, y no se podía recuperar con software de recuperación
Alan Poe
Alan Poe
20/03/2024
profesionales
Giovanni Lavorante
Giovanni Lavorante
13/03/2024
Las chicas muy muy amables!! Gracias
Xavi viñas
Xavi viñas
07/03/2024
Una profesionalidad que hay que remarcar. Un trato de 10. Comunicación fuera de lo normal. Todo facilidades. Felicidades equipo!!!!!!
Alex Canut
Alex Canut
31/01/2024
Muy amables y profesionales. Recuperaron practicamente todos los datos de un disco duro externo que llevaba estropeado desde hace unos años.

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR
EN LABORATORIS LABY?

Discos durs mecànics

Els discs HDD tenen com a components principals les plaques de metall (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant iPhone, iPad, iMac, Macbook, Mac Mini, etc. sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través del anàlisi de l'electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades segur

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat ja sigui al nostre laboratori o bé de manera remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació critica amb valor jurídic per empreses i persones. Disposem de pèrits informàtics colegiats per realitzar certificacions, anàlisi e informes amb valor juridic.

Contacta'ns

Tens alguna consulta? Posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

Horari

Horari: Dilluns a Dijous de 9h a 19h Divendres de 9h a 17h

    Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a: