Iphone, Ipad o MacBook

No perdis aquesta valuosa informació.
Deixa'ns ajudar-te a recuperar-la!

Valoració de 4.8/5 basades en +400 Ressenyes positives

como_recuperar_datos_apple

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes d'iPhone, iPad, iMac o MacBook danyades. Serà informat en tot moment de l'estat de la recuperació.

Laby t'assegura una solució al teu problema.

element
Recuperar dades dispositius d'Apple

Varietat de dispositius Apple

Els dispositius d'Apple tant iPhone, iPad, Macbook, Macbook Air iMac, Mac Mini, etc són dispositius, fiables, elegants, potents i amb una facilitat d'ús gràcies al software de Apple. A més, són sumament segurs gràcies als seus nivells de xifrat de dades internes a través del processador, coprocessador i programari (iOS).

element
Recuperar dades dispositius d'Apple

Avantatges productes Apple

Els avantatges i els objectius són obvis: Mantenir les dades segures dels seus clients inclusivament si cau en mans alienes. Per contra, el fet de no tenir una còpia de seguretat d'aquestes dades pot produir en molts casos una pèrdua total de la informació ja que la recuperació de dades en aquests dispositius és molt complexa.

Som especialistes en la recuperació de dades d'iPhone, iPad, i Mac danyats amb més de21.500 casos diagnosticats. Volem assessorar-te sobre la base de la nostra gran experiència.

recuperacion_datos_mac
Recuperar dades dispositius d'Apple

Si ets davant d'una d'aquestes situacions:

 • iPhone o iPad en mode de recuperació o mode recovery.
 • iPhone o iPad a la poma i reiniciant-se constantment.
 • iPhone o iPad amb sobre temperatura o no s'encén.
 • iPhone o iPad mullats. Tot i que són resistents a l'aigua, una immersió prolongada pot produir un desastre.
 • MacBook o iMac no arrenquen o mostra interrogant a la pantalla.
 • MacBook o IMac mullats o amb problemes electrònics (gràfiques o altres).
 • MacBook o iMac no permet o és impossible accedir als fitxers.
element
Recuperar dades dispositius d'Apple

Podem oferir-te una solució

Recuperar el dispositiu Apple i fins i tot reparar-lo per poder-lo usar de nou.
El nostre servei de recuperació de dades treballa sobre qualsevol dispositiu d'Apple:
 • iPad Mini
 • iPad
 • iPad Air
 • iPad Pro
 • iPhone (Qualsevol versió)
 • Mac Mini
 • Mac Pro
 • iMac
 • MacBook
 • MacBook Air
 • MacBook Pro

Confia en Laby, podem recuperar la informació del teu iPhone, iPad o MacBook.

CONSELLS PER NO PERDRE DADES

Quan un iPhone o iPad falla i no es té còpia de seguretat és important conèixer els passos que es faran. Connectar-ho a iTunes i intentar actualitzar el sistema IOS pot ser la solució al problema.

No obstant això, si l’iPhone o l’iPad ha deixat de funcionar perquè no hi ha espai lliure al dispositiu moltes vegades t’indicarà que l’única solució és restablir l’iPhone o iPad de fàbrica i perdre tota la informació continguda a dins. Si aquest és el teu cas, encara podem intentar realitzar el procés de recuperació de les dades del telèfon .

En el cas dels MacBook o iMac , és important tenir present que els últims models xifren la informació dins dels blocs de memòria, per la qual cosa fer el procés de recuperació és summament complex si l’electrònica falla. 

Si notes que el dispositiu està funcionant més lent del que és habitual o de vegades mostra un interrogant a la pantalla, pot ser símptoma que el disc dur (mecànic, SSD o SSD integrat en placa) estigui començant a fallar.

Per evitar més danys al dispositiu:

Apagueu el dispositiu el més aviat possible. Evitarà més danys que puguin condicionar el procés de recuperació.

No manipuleu el dispositiu indegudament. Forçar cargols, o obrir-lo en un en un entorn no controlat ni lliure de pols pot afectar negativament les probabilitats de recuperació. Recordeu que les peces interiors són molt sensibles i delicades.

L' ús de software de recuperació en casos físics, pot danyar definitivament el dispositiu. Evitar fer-lo servir en casos així.

Contactar amb un laboratori de recuperació de dades. Són els professionals que disposen d'eines i formació adequada per poder avaluar i fer els processos d'extracció i recuperació de dades.

COM PORTEM A TERME EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ DE DADES
DELS DISPOSITIUS APPLE?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborables

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies Laborables

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*

* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? - ELS AVANTATGES DE RECUPERAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

Si necessites recuperar la informació del teu iPhone, iPad o MacBook...

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ DE DADES
D'UN DISPOSITIU APPLE?

recupera_datos_precio_4

PREUS DE RECUPERACIÓ DE DADES D'iPhone, iPad o MacBook

El preu per recuperar dades d'iPhone, iPad o MacBook sempre anirà en funció dels danys que hagi patit el dispositiu, conjuntament amb les hores de treball i equipament tècnic que es requereixi per dur a terme els processos de recuperació.

En qualsevol cas, cal un diagnòstic previ per detectar la tipologia de fallada o combinació de diverses fallades. A continuació detallem les avaries més comunes i els preus de referència:

element
Des de 690€ fins1490€ / + iva

Per a reparació de iPhone:

 • Problemes d'accés a particions danyades, sectors defectuosos o degradació de superfície / Plaques electròniques cremades / danyades per curt circuit, voltatges erronis o components cremats
Des de 690€ fins 2490€ / + iva

Per a reparació d'iMac / Macbook Pro / Macbook Air:

 • Problemes d'accés a particions danyades, sectors defectuosos o degradació de superfície / Plaques electròniques cremades / danyades per curt circuit, voltatges erronis o components cremats

PROBLEMES AMB DISPOSITIUS APPLE?

Si estàs davant una de les situacions descrites anteriorment...

iphone_error14
Recuperar dades Apple

Recuperar dades iPhone o iPad

Encara que no sempre el bloqueig de l'iPhone o iPad a la poma d'arrencada després de quedar-se sense espai lliure són deguts a una fallada d'iOS. Els components electrònics també poden fallar. Podem reparar, substituir o eliminar temporalment els components danyats i realitzar l'extracció de les dades.

Si el iPhone o iPad és a l'illa de l'arrencada i no permet l'accés a dades o t'indica que es connecti a iTunes encara es pot intentar recuperar la informació de l'iPhone.
Si has bloquejat l'iPhone o iPad  després de posar diverses vegades el codi de desbloqueig erròniament i està desactivat podem intentar realitzar la recuperació de les dades desades al telèfon.
Laby podem recuperar dades d'iPhone o iPad danyats ja sigui per errors físics (iPhone o iPad mullat o amb humitat) , iPhone o iPad colpejat, fins i tot aquells iPhone o iPad que no encenen.

Recuperar Macbook

En el cas d’un MacBook o MacBook Air hi ha diferents mercats i per la pròpia evolució d’aquests diferents tipus de discs interns. Des de discos durs mecànics, passant per discs durs SSD, discos durs SSD propietaris dApple i en l’última evolució el disc dur SSD està integrat a la placa electrònica.

Quan el dispositiu MacBook o MacBook Air falla i no és possible accedir a les dades, si és un problema del dispositiu SSD podrem extreure’n les dades fins i tot fins i tot si el disc dur SSD està malmès i no permet accedir a les dades perdudes. És important remarcar que en els darrers models després de l’aparició dels xips addicionals T1 i T2 es complica el procés de recuperació atès que la informació es guarda completament xifrada als blocs de memòria.

Per poder extreure la informació cal fer-ho a través de la CPU original ja que sinó obtindrem informació xifrada i sense viabilitat d’ús.

Recuperar Imac

A iMac de qualsevol gamma, inclusivament els iMac Pro, tenim des de discos durs mecànics a discos durs SSD i els famosos Fusion Drive. A més de l’esmentat als MacBook, els iMac poden disposar de dispositius Fusion Drive. Els Fusion Drive són una combinació dun disc dur mecànic i un disc dur SSD funcionant en una mena de RAID 0 propietari d’Apple. Permet una combinació de velocitat i capacitat en combinar la mida del disc dur mecànic i disc dur SSD en una sola unitat de cara al client final. No obstant això, la recuperació d’aquest format és força complexa i delicat, de manera que només especialistes en recuperació de dades poden assegurar-te l’èxit.

A més, des de fa uns quants anys el nou format d’APFS ha vingut a reemplaçar l’antic HFS+. Aquest sistema és més robust i segur, però també molt més complex quant a processos de recuperació ja que permet bloquejar el contingut mitjançant contrasenya (com un contenidor) o xifrar-ne el contingut.

recuperar_datos_fusion_drive

RECUPERAR DADES FUSION DRIVE

Tecnologia Fusion Drive

Els Fusion Drive són una combinació dun disc dur mecànic i un disc dur SSD funcionant en una mena de RAID 0 propietari d’Apple. Permet una combinació de velocitat i capacitat en combinar la mida del disc dur mecànic i disc dur SSD en una sola unitat de cara al client final.

Recuperació Fusion Drive

No obstant això, la recuperació d’aquest format és força complexa i delicat, de manera que només especialistes en recuperació de dades poden assegurar-te l’èxit.

A més, el nou format d’ APFS és més robust i segur , però també molt més complex que l’anterior format HFS+ .

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

Més de 21.500 diagnòstics realitzats . Més de 30.700 dispositius en estoc per donar un servei ràpid i econòmic. Software propi i intranet personalitzada.

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Covadonga Rodríguez
Covadonga Rodríguez
25/03/2024
Un día mi disco duro de 5TB dejó de funcionar y hacía un ruido extraño; pensaba que sería un daño menor y lo llevé a un informático que después de 3 semanas intentando recuperar los datos me dijo que los archivos salían corruptos. Un segundo informático lo intentó con un software y tampoco pudo. Decidí recurrir a un laboratorio, pero en mi ciudad no hay ninguno, así que una mañana llamé a Laby, me explicaron amablemente los pasos y en unas dos horas pasaron a recoger el disco duro en mi domicilio para llevarlo a Barcelona. Pudieron recuperar casi todo y aunque 800€ es un precio elevado tenía la opción de aceptar o no ese presupuesto; en mi caso acepté porque le doy mucho valor a esos archivos. Quedé muy contenta con el trato, la buena comunicación y la profesionalidad. ¡Muchas gracias!
Mireia Codina
Mireia Codina
25/03/2024
Servicio de 10!
Carlos Gutierrez Hernández
Carlos Gutierrez Hernández
20/03/2024
Recuperé la información del disco duro que tenía dañado un cabezal, y no se podía recuperar con software de recuperación
Alan Poe
Alan Poe
20/03/2024
profesionales
Giovanni Lavorante
Giovanni Lavorante
13/03/2024
Las chicas muy muy amables!! Gracias
Xavi viñas
Xavi viñas
07/03/2024
Una profesionalidad que hay que remarcar. Un trato de 10. Comunicación fuera de lo normal. Todo facilidades. Felicidades equipo!!!!!!
Alex Canut
Alex Canut
31/01/2024
Muy amables y profesionales. Recuperaron practicamente todos los datos de un disco duro externo que llevaba estropeado desde hace unos años.

Aquests preus són orientatius, per poder-te donar una referència.

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discs HDD tenen com a components principals les plaques de metall (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant iPhone, iPad, iMac, Macbook, Mac Mini, etc. sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través del anàlisi de l'electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades segur

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat ja sigui al nostre laboratori o bé de manera remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació critica amb valor jurídic per empreses i persones. Disposem de pèrits informàtics colegiats per realitzar certificacions, anàlisi e informes amb valor juridic.

Contacta'ns

Tens alguna consulta? Posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

Horari

Horari: Dilluns a Dijous de 9h a 19h Divendres de 9h a 17h

  Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a: