Esborrament de dades segur

Esborrament de dades segur

PER QUÈ ÉS IMPORTANT REALITZAR UN ESBORRAT DE DADES SEGUR?

La creença popular on l'esborrat de dades o formateig impossibilita en gran mesura la recuperació de la informació no és certa. Realitzant el esborrat de dades manualment o el formateig d'un dispositiu com un disc dur, targeta de memòria, pen drive, NAS, RAID, amb els coneixements adequats, pot revertir-se i recuperar la informació continguda prèviament als dispositius. Quan desitgem desfer-nos dels nostres dispositius o revendre'ls a tercers, és de vital importància la realització d'un esborrat de dades segur.

QUÈ ÉS EL CERTIFICAT DE DESTRUCCIÓ?

El certificat de destrucció o la destrucció certificada de dades consisteix a esborrar la informació continguda en qualsevol mitjà susceptible d'emmagatzemar informació i eliminar-la segons normativa europea.

Què cal saber sobre l'esborrament de dades segur?

L’esborrat de dades segur es realitza de forma lògica, aplicant uns estàndards prestats, on intervinen nom de vegades que s’executarà el procés (1,2…n vegades, fins a un màxim de 35) i el patró d’esborrament i/o escriptura per a l’eliminació o sobreescritura dels dades originals. Aquests mètodes, permeten la reutilització dels dispositius amb total seguretat o la seva revenda a terceres persones.

Per a altres casos, hi ha la destrucció física del dispositiu. Es pot fer servir un desmagnetitzador molt potent per a casos de discs durs, on la inutilització de la superfície magnètica, impossibilitarà l’ús i la seva recuperació de forma segura.

Laby t'ofereix diferents solucions a esborrat de dades certificats per a l'eliminació de fitxers en base a uns estàndards i amb certificacions que acreditin el treball realitzat.

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat al nostre laboratori per realitzar la gestió personalitzada o bé podem oferir-vos el servei de destrucció i esborrament de dades de forma remota.

Un cop s'ha realitzat l'esborrat de dades segur, se signa digitalment mitjançant un certificat que acredita el compliment dels procediments realitzats.

Som especialistes en l'esborrat de dades segur. Volem assessorar-te sobre la nostra gran experiència.

COM PORTEM A TERME L'ESBORRAT DE DADES SEGUR?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborables

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Temps estimat

El temps estimat és variable al servei d'esborrament de dades ja que anirà en funció del tipus de dispositiu i esborrat desitjat

SABIES QUE UN ESBORRAT DE DADES INADEQUAT POT DEIXAR RASTRE D'INFORMACIÓ CONFIDENCIAL?

CERTIFICACIÓ D'ESBORRAT

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? - ELS AVANTATGES D'ESBORRAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinen sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Toni LZ
Toni LZ
26/06/2023
Han recuperado el contenido de un macair. Le han dedicado cariño a la recuperacion. Y ademas han conseguido q el mac vuelva a funcionar (fuera de presupuesto). Gracias al equipo de laby y en especial a edu. Gran experiencia
Daniel García Sánchez
Daniel García Sánchez
19/06/2023
Trabajo con ellos desde hace más de 1 año, envío los discos irrecuperables de mis clientes, y solo tengo buenas palabras. Profesionales y con precios competitivos. Los clientes que acceden a recuperar datos de discos irrecuperables quedan completamente satisfechos por el trabajo realizado. Muchas gracias
alejandro perez
alejandro perez
15/06/2023
Personal muy profesional, me solucionaron todo con mucha rapidez. Son recomendables 100%
Alejandro Ginés García
Alejandro Ginés García
10/06/2023
Eficientes, y funcionan.
Raul M
Raul M
08/06/2023
Me han recuperado la información de un disco duro externo después de una caída. Desde el principio fueron claros con los precios indicando una horquilla de precio en función de la avería. Se encargan de la recogida y envío por lo que te despreocuopas de esa parte. La atención fue muy buena y transparente.
arantzazu garcia montoya
arantzazu garcia montoya
02/06/2023
Mi experiencia ha sido magnifica.En todo momento te informan de como va el estado de la recuperacion de los dstos,muy buena atencion al cliente.Y el precio,para mi no tenia precio la recuperacion de 3 años de fotos y videos de mis hijos.Estoy muy agradecida por todo,muchisimas gracias!! Si me tuviera otra averia,no dudaria ni un segundo.
Tele M.
Tele M.
30/05/2023
El tracte personal és de gran amabilitat i faciliten les coses al màxim. El sistema de visualització dels arxius que es poden recuperar és excel·lent i et permet valorar allò que cal recuperar. Gran nivell i professionalitat!
Antonio V V
Antonio V V
22/05/2023
Genial el trato y el servicio. Sería perfecto si el precio fuese algo más ajustado

Contacta amb nosaltres

    Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a:

    ×
    ×
    ×