Esborrament de dades segur

No perdis aquesta valuosa informació.
Deixa'ns ajudar-te a recuperar-la!

Valoració de 4.8/5 basades en +400 Ressenyes positives

Esborrament de dades segur

PER QUÈ ÉS IMPORTANT REALITZAR UN ESBORRAT DE DADES SEGUR?

La creença popular on l'esborrat de dades o formateig impossibilita en gran mesura la recuperació de la informació no és certa. Realitzant el esborrat de dades manualment o el formateig d'un dispositiu com un disc dur, targeta de memòria, pen drive, NAS, RAID, amb els coneixements adequats, pot revertir-se i recuperar la informació continguda prèviament als dispositius. Quan desitgem desfer-nos dels nostres dispositius o revendre'ls a tercers, és de vital importància la realització d'un esborrat de dades segur.

QUÈ ÉS EL CERTIFICAT DE DESTRUCCIÓ?

El certificat de destrucció o la destrucció certificada de dades consisteix a esborrar la informació continguda en qualsevol mitjà susceptible d'emmagatzemar informació i eliminar-la segons normativa europea.

Què cal saber sobre l'esborrament de dades segur?

L’esborrat de dades segur es realitza de forma lògica, aplicant uns estàndards prestats, on intervinen nom de vegades que s’executarà el procés (1,2…n vegades, fins a un màxim de 35) i el patró d’esborrament i/o escriptura per a l’eliminació o sobreescritura dels dades originals. Aquests mètodes, permeten la reutilització dels dispositius amb total seguretat o la seva revenda a terceres persones.

Per a altres casos, hi ha la destrucció física del dispositiu. Es pot fer servir un desmagnetitzador molt potent per a casos de discs durs, on la inutilització de la superfície magnètica, impossibilitarà l’ús i la seva recuperació de forma segura.

Laby t'ofereix diferents solucions a esborrat de dades certificats per a l'eliminació de fitxers en base a uns estàndards i amb certificacions que acreditin el treball realitzat.

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat al nostre laboratori per realitzar la gestió personalitzada o bé podem oferir-vos el servei de destrucció i esborrament de dades de forma remota.

Un cop s'ha realitzat l'esborrat de dades segur, se signa digitalment mitjançant un certificat que acredita el compliment dels procediments realitzats.

Som especialistes en l'esborrat de dades segur. Volem assessorar-te sobre la nostra gran experiència.

COM PORTEM A TERME L'ESBORRAT DE DADES SEGUR?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborables

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Temps estimat

El temps estimat és variable al servei d'esborrament de dades ja que anirà en funció del tipus de dispositiu i esborrat desitjat

SABIES QUE UN ESBORRAT DE DADES INADEQUAT POT DEIXAR RASTRE D'INFORMACIÓ CONFIDENCIAL?

CERTIFICACIÓ D'ESBORRAT

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? - ELS AVANTATGES D'ESBORRAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinen sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Covadonga Rodríguez
Covadonga Rodríguez
25/03/2024
Un día mi disco duro de 5TB dejó de funcionar y hacía un ruido extraño; pensaba que sería un daño menor y lo llevé a un informático que después de 3 semanas intentando recuperar los datos me dijo que los archivos salían corruptos. Un segundo informático lo intentó con un software y tampoco pudo. Decidí recurrir a un laboratorio, pero en mi ciudad no hay ninguno, así que una mañana llamé a Laby, me explicaron amablemente los pasos y en unas dos horas pasaron a recoger el disco duro en mi domicilio para llevarlo a Barcelona. Pudieron recuperar casi todo y aunque 800€ es un precio elevado tenía la opción de aceptar o no ese presupuesto; en mi caso acepté porque le doy mucho valor a esos archivos. Quedé muy contenta con el trato, la buena comunicación y la profesionalidad. ¡Muchas gracias!
Mireia Codina
Mireia Codina
25/03/2024
Servicio de 10!
Carlos Gutierrez Hernández
Carlos Gutierrez Hernández
20/03/2024
Recuperé la información del disco duro que tenía dañado un cabezal, y no se podía recuperar con software de recuperación
Alan Poe
Alan Poe
20/03/2024
profesionales
Giovanni Lavorante
Giovanni Lavorante
13/03/2024
Las chicas muy muy amables!! Gracias
Xavi viñas
Xavi viñas
07/03/2024
Una profesionalidad que hay que remarcar. Un trato de 10. Comunicación fuera de lo normal. Todo facilidades. Felicidades equipo!!!!!!
Alex Canut
Alex Canut
31/01/2024
Muy amables y profesionales. Recuperaron practicamente todos los datos de un disco duro externo que llevaba estropeado desde hace unos años.

Contacta amb nosaltres

  Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a:

  Contacta'ns

  Tens alguna consulta? Posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

  Horari

  Horari: Dilluns a Dijous de 9h a 19h Divendres de 9h a 17h

   Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a: