Recuperació de dades

Som una empresa especialitzada en recuperar dades perdudes

Sistema professional de recuperació de dades des del nostre propi laboratori

El nostre objectiu és recuperar dades

Si no recuperem, no cobrem

12 anys d'experiència al sector.
Més de 19.636 diagnòstics realitzats.
Més de 27.372 discos en estoc per donar un servei ràpid i econòmic.
Software propi i intranet personalitzada.


Recuperem tota mena de dispositius d'emmagatzematge:
discs durs, pendrive, memòries usb, discos SSD, targetes de memòria...

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discos HDD tenen com a components principals les plaques de matal (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant Iphone, Ipad, Macbook, Macbook Air Imac, Mac Mini, etc; sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un programari extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomeware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través de la reparació electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat al nostre laboratori per realitzar la gestió personalitzada o bé podem oferir-vos el servei de destrucció i esborrament de dades de forma remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials Recuperem i certifiquem informació crítica amb valor jurídic per a empreses i persones físiques Disposem de pèrits informàtics col·legiats per realitzar certificacions, anàlisis pericials i informes amb valor jurídic.

Com funciona la recuperació de dades a Laby?

Prepara el teu dispositiu ben protegit perquè passem a buscar-lo*

Truca al 900 525 666 o demana pressupost
*En cas de rebutjar el pressupost, es cobraran els ports d'IDA i de VOLTA del dispositiu a través de l'empresa de missatgeria.

T'oferim un diagnòstic i pressupost gratuït en 4 hores

Rebràs el diagnòstic i el pressupost en 4 hores des de la recepció del disc al nostre laboratori.

Triguem una mitjana de 4 a 7 dies laborables a recuperar les teves dades depenent del tipus de dispositiu.

Podràs fer el seguiment mitjançant un accés personalitzat a la nostra intranet.

Entreguem les teves dades abocades a discos físics propis o del client.

Un cop recuperada i bolcada la informació procedirem a lliurar les teves dades, previ pagament, on ens indiquis

Beneficis del nostre Servei de Recuperació de Dades

Totes les marques...

Recuperem les dades de qualsevol dispositiu sigui de la marca que sigui: Seagate, Western Digital, Fujitsu, Samsung, Hitachi, Toshiba, HGST Ultrastar i altres...

Agilitat....

El temps de recuperació depèn molt de l'estat del disc. Però disposar de laboratori propi i repositori amb més de 27 peces de substitució agiliten el procés en conjunt.

Qualitat i I+D+I

Estem certificats per AENOR a la ISO 9001 de qualitat. El nostre equip està en constant formació sobre les darreres tecnologies. Actualitzem permanentment els processos de recuperació d'acord amb els avenços tecnològics relacionats amb eines i tipus de dispositius de mercat

Suport en el procés.

Disposem d´un equip especialitzat i diferents canals per facilitar qualsevol interacció amb els nostres clients que permeti resoldre qualsevol dubte en qualsevol moment.

Cobertura nacional

La recuperació es realitza al nostre laboratori. Tramitem la recollida del teu dispositiu a tot el territori nacional, disposem de punts de recollida a les següents zones.

Confidencialitat

Tant l'equip tècnic com la resta de personal estem en constant formació per poder oferir el millor de nosaltres mateixos

On recuperar les dades perdudes?

Realitzem la recuperació de dades des del nostre laboratori cobrint tot el territori espanyol
i disposem de punts de recollida a les següents zones:
recuperacion_datos_espana

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Concepcio Agusti i Parareda
Concepcio Agusti i Parareda
09/02/2023
Genial, amb el tracte, la informació donada i sobretot amb la rapidesa amb la m'han recuperat tota la informació. No podria desitjar un servei millor. Gràcies a tot l'equip
caarmenal
caarmenal
09/02/2023
Lo recomiendo 100% Se me estropeó un disco duro que nunca había dado ningún problema en el año y pico que hacía que lo tenía... allí tenía todo el trabajo de 3 años, todos los archivos de clientes, trabajos en curso, trabajos finalizados... me lo recuperaron todo sin problemas. Espero no tener que repetir, pero si vuelve a pasarme algo así tengo claro a quién acudiré.
FRANCISCO HERNANDEZ
FRANCISCO HERNANDEZ
07/02/2023
Recibi un trato estupendo. Les lleve disco duro externo de 4TB que no podía leer. Hacia un ruido extraño que hacia presagiar fallo HW. Intentaron recuperarlo pero les fue imposible. Me reintegraron totalmente el 30% que les transferí cuando acepte el presupuesto.
Antonio Marquez
Antonio Marquez
31/01/2023
se me cayó el disco externo al suelo desde la altura de la mesa y dejó de funcionar. tenía fotos, videos, documentos importantes…les doy las gracias porque por suerte me lo han podido recuperar casi todo y con un trato excepcional
PA PH
PA PH
31/01/2023
Lo recomiendo 100%. Perdí todos los datos del portátil con las fotos de mis hijos desde que eran pequeños. Después de llamar a otras empresas de Barcelona decidí hacer la recuperación con ellos porque fueron los que mas confianza me dieron y no me equivoqué. Supe en todo momento en que punto se encontraba la recuperación y, aunque no me dieron todas las garantías en un principio, en menos de una semana tenía todas las fotografías de nuevo. Agradezco a todo el equipo de Laby y en especial a Marta por la atención que siempre me ha dado.
Eliseo Carrasco
Eliseo Carrasco
31/01/2023
Excelentes profesionales y excelente trato. Presupuesto de recuperación sin compromiso.
Inma bastante molina
Inma bastante molina
30/01/2023
Trato excelente, muy amables, me recuperaron los datos cuando otras empresas no lograron hacerlo. Totalmente recomendable.
Marta Mata Pamies
Marta Mata Pamies
26/01/2023
Servicio de 10! Aunque pase el tiempo no pierden la calidad de trabajo y hacia el cliente. Hace tiempo ya tuve que recurrir a ellos y fué un trabajo inmejorable como esta vez, informando-me de todo lo que iba aconteciendo en todo momento! Lo recomiendo 100%. Mil gracias de nuevo!

Si has arribat fins aquí, és el moment d'ajudar-te

×
×
×