Recuperació de dades

No pierdas esa valiosa información.
¡Déjanos ayudarte a recuperarla!

Som un laboratori especialitzat en
recuperar dades perdudes.

Processos professionals de recuperació de dades de qualsevol dispositiu d'emmagatzematge des del nostre propi laboratori d'electrònica.

El nostre objectiu és recuperar dades.

Si no recuperem les dades, no cobrem.

13 anys d'experiència al sector.
Més de 21.400 diagnòstics realitzats.
Més de 30.500 discos en estoc per donar un servei ràpid.
Programari propi i intranet personalitzada.

Recuperem tota mena de dispositius d'emmagatzematge:
discos durs, RAID, pendrive, memòries USB, discos SSD, targetes de memòria...

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discs HDD tenen com a components principals les plaques de metall (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant iPhone, iPad, iMac, Macbook, Mac Mini, etc. sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través del anàlisi de l'electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades segur

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat ja sigui al nostre laboratori o bé de manera remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació critica amb valor jurídic per empreses i persones. Disposem de pèrits informàtics colegiats per realitzar certificacions, anàlisi e informes amb valor juridic.

Com funciona la recuperació de dades a Laby?

Prepara el teu dispositiu ben protegit perquè passem a buscar-lo*

Truca al 900 525 666 o demana pressupost
*En cas de rebutjar el pressupost, es cobraran els ports d'IDA i de VOLTA del dispositiu a través de l'empresa de missatgeria.

T'oferim un diagnòstic i pressupost gratuït en 4 hores

Rebràs el diagnòstic i el pressupost en 4 hores des de la recepció del disc al nostre laboratori.

Triguem una mitjana de 4 a 7 dies laborables a recuperar les teves dades depenent del tipus de dispositiu.

Podràs fer el seguiment mitjançant un accés personalitzat a la nostra intranet.

Entreguem les teves dades bolcades en discos físics propis o del client.

Un cop recuperada i bolcada la informació procedirem a lliurar les teves dades, previ pagament, on ens indiquis

Beneficis del nostre Servei de Recuperació de Dades

Totes les marques....

Recuperem les dades de qualsevol dispositiu sigui de la marca que sigui: Seagate, Western Digital, Fujitsu, Samsung, Hitachi, Toshiba, HGST Ultrastar i altres...

Agilitat....

El temps de recuperació depèn molt de l'estat del disc. Però disposar de laboratori propi i repositori amb més de 30.500 mil peces de substitució agiliten el procés en conjunt.

Qualitat I+D+I

Estem certificats per AENOR a la ISO 9001 de qualitat. El nostre equip està en constant formació sobre les darreres tecnologies. Actualitzem permanentment els processos de recuperació d'acord amb els avenços tecnològics relacionats amb eines i tipus de dispositius de mercat.

Suport en el procés...

Disposem d´un equip especialitzat i diferents canals per facilitar qualsevol interacció amb els nostres clients que permeti resoldre qualsevol dubte en qualsevol moment.

Cobertura nacional

La recuperació es realitza al nostre laboratori. Tramitem la recollida del teu dispositiu a tot el territori nacional, disposem de punts de recollida a les principals ciutats, veure mapa adjunt.

Confidencialitat

Tant l'equip tècnic com la resta de personal estem en constant formació per poder oferir el millor de nosaltres mateixos.

On recuperar les dades perdudes?

Realitzem la recuperació de dades des del nostre laboratori cobrint tot el territori espanyol i disposem de punts de recollida a les següents zones

recuperacion_datos_espana

És millor deixar que ELS NOSTRES CLIENTS
opinin sobre nosaltres.

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Covadonga Rodríguez
Covadonga Rodríguez
25/03/2024
Un día mi disco duro de 5TB dejó de funcionar y hacía un ruido extraño; pensaba que sería un daño menor y lo llevé a un informático que después de 3 semanas intentando recuperar los datos me dijo que los archivos salían corruptos. Un segundo informático lo intentó con un software y tampoco pudo. Decidí recurrir a un laboratorio, pero en mi ciudad no hay ninguno, así que una mañana llamé a Laby, me explicaron amablemente los pasos y en unas dos horas pasaron a recoger el disco duro en mi domicilio para llevarlo a Barcelona. Pudieron recuperar casi todo y aunque 800€ es un precio elevado tenía la opción de aceptar o no ese presupuesto; en mi caso acepté porque le doy mucho valor a esos archivos. Quedé muy contenta con el trato, la buena comunicación y la profesionalidad. ¡Muchas gracias!
Mireia Codina
Mireia Codina
25/03/2024
Servicio de 10!
Carlos Gutierrez Hernández
Carlos Gutierrez Hernández
20/03/2024
Recuperé la información del disco duro que tenía dañado un cabezal, y no se podía recuperar con software de recuperación
Alan Poe
Alan Poe
20/03/2024
profesionales
Giovanni Lavorante
Giovanni Lavorante
13/03/2024
Las chicas muy muy amables!! Gracias
Xavi viñas
Xavi viñas
07/03/2024
Una profesionalidad que hay que remarcar. Un trato de 10. Comunicación fuera de lo normal. Todo facilidades. Felicidades equipo!!!!!!
Alex Canut
Alex Canut
31/01/2024
Muy amables y profesionales. Recuperaron practicamente todos los datos de un disco duro externo que llevaba estropeado desde hace unos años.

Si vas arribar fins aquí, és el moment d'ajudar-te

Contáctanos

¿Tienes alguna consulta? Ponte en contacto con nosotros y te responderemos con la mayor brevedad posible.

Horario

Horario: Lunes a Jueves de 9h a 19h Viernes de 9h a 17h

    Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a: