Mòbils i Tablets

recuperar_datos_tablet_movil

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes de mòbils i tauletes danyades. Serà informat en tot moment de l'estat de la recuperació.

Laby t'assegura una solució al teu problema.

element

RECUPERAR DADES DE MÒBILS I TABLETS

recuperar_datos_tablet
RECUPEREM LES DADES DEL TEU MÒBIL O TABLET

Si tens problemes amb les dades del mòbil o de la tauleta per alguna de les situacions següents:

  • Has perdut els fitxers emmagatzemats del mòbil.
  • No tens accés als documents desats a la tauleta.
  • Has perdut les fotos del mòbil.
  • No encén la tauleta.
  • No acaba d'arrencar el telèfon mòbil.
element
recuperar_datos_movil2

T'oferim les nostres solucions de recuperació de dades

A LABY podem ajudar-te a recuperar els arxius perduts del telèfon mòbil o tauleta, fotos, converses de whatsapp o qualsevol altre document que tinguessis guardat.

T'explicarem el motiu que ha causat la pèrdua de dades i ajudarem a recuperar els arxius, fotos o documents perduts.

A més t'assessorarem per evitar que passi de nou.

Confia en Laby, podem recuperar la informació del teu mòbil | tauleta.

element

Confia en Laby, podem recuperar la informació del teu mòbil o de la teva tablet

COM RECUPEREM LES DADES DE
MÒBIL O TABLET ROTO

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborables

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies laborables

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*

* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER PODER RECUPERAR LES DADES D'UN MÒBIL O TABLET

Quan es perden els arxius o les fotos guardades al telèfon mòbil (Android o Iphone) o tablet (Ipad, Android, Surface, etc) ens portem un gran disgust en pensar que ja no els podrem recuperar. Però encara hi ha possibilitat de fer-ho si contactes amb un servei de recuperació de dades.

Si tens problemes amb el telèfon mòbil (Android o Iphone) o tauleta (Ipad, Android, Surface, etc) , no funcionen o no pots accedir a les dades, la nostra recomanació és desconnectar-lo i contactar amb un servei especialitzat en recuperació de dades .

Si manipules el dispositiu trencat o intentes recuperar les dades amb un programa sense tenir èxit, podries complicar i fer més costós el procés de recuperació de la informació emmagatzemada al telèfon mòbil o tauleta. Fins i tot fins al punt de fer-la irrecuperable.

Si necessites recuperar la informació d'un mòbil o tablet...

ELS AVANTATGES DE RECUPERAR LES DADES
D'UN MÒBIL O TABLET AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

Més de 20.000 diagnòstics realitzats . Més de 28.500 dispositius en estoc per donar un servei ràpid i econòmic. Software propi i intranet personalitzada.

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ DE DADES
D'UN MÒBIL O TABLETA?

recupera_datos_precio_4

PREUS DE RECUPERACIÓ DE DADES DE MÒBILS O TABLETS

El preu per recuperar dades de mòbils i tauletes sempre anirà en funció dels danys que hagi patit el dispositiu, conjuntament amb les  hores de treball i equipament tècnic que es requereixi per dur a terme els processos de recuperació.

En qualsevol cas, cal un diagnòstic previ per detectar la tipologia de fallada o combinació de diverses fallades. A continuació detallem les avaries més comunes i els preus de referència:

element
Des de 690€ fins 1490€ / + iva

Per a recuperació de mòbils:

  • Problemes d'accés a particions danyades, sectors defectuosos o degradació de superfície / Plaques electròniques cremades / danyades per curt circuit, voltatges erronis o components cremats
Des de 690€ fins 2490€ / + iva

Per a recuperació de tabletes:

  • Problemes d'accés a particions danyades, sectors defectuosos o degradació de superfície / Plaques electròniques cremades / danyades per curt circuit, voltatges erronis o components cremats

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Aquests preus són orientatius, per poder-te donar una referència.

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Tele M.
Tele M.
30/05/2023
El tracte personal és de gran amabilitat i faciliten les coses al màxim. El sistema de visualització dels arxius que es poden recuperar és excel·lent i et permet valorar allò que cal recuperar. Gran nivell i professionalitat!
Antonio V V
Antonio V V
22/05/2023
Genial el trato y el servicio. Sería perfecto si el precio fuese algo más ajustado
Monica Sanchez
Monica Sanchez
14/05/2023
Se me había estropeado mi disco duro externo y me lo han recuperado todo, tanto fotos como videos,... Super contenta, muy rápidos y atención de diez...se lo recomendarían a todo el mundo.
Anna Ferrer
Anna Ferrer
08/05/2023
Impacable
Carles Herrera
Carles Herrera
04/05/2023
Excelente servicio de recuperación de datos. Han logrado recuperar todo el contenido, incluido el arranque del sistema operativo de un Windows XP en un disco duro nuevo. En todo momento hemos sido informados de los posibles costes, tasas de éxito y estado de la recuperación, de forma clara. 100% recomendable.
FRANCISCO JAVIER LOPEZ JIMENEZ
FRANCISCO JAVIER LOPEZ JIMENEZ
20/04/2023
Un trato exquisito todos muy amables recuperación de mis datos integra y muy rápido lo recomiendo
Magda Paredes
Magda Paredes
19/04/2023
La atención telefónica, genial. Las facilidades de envío y recepción, totalmente satisfactoria. La recuperación de datos, un milagro que parecía imposible Gracias.

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discos HDD tenen com a components principals les plaques de matal (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant iPhone, iPad, iMac, Macbook, Mac Mini, etc. sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través de la reparació electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades segur

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat ja sigui al nostre laboratori o bé de manera remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació critica amb valor jurídic per empreses i persones. Disposem de pèrits informàtics colegiats per realitzar certificacions, anàlisi e informes amb valor juridic.

×
×
×