Pendrives i Memòries USB

No perdis aquesta valuosa informació.
Deixa'ns ajudar-te a recuperar-la!

Valoració de 4.8/5 basades en +400 Ressenyes positives

recuperar_datos_pendrive-usb

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes de pendrives i memòries USB danyades. Serà informat en tot moment de l'estat de la recuperació.

Laby t'assegura una solució al teu problema.

element

QUÈ ÉS UN PENDRIVE O MEMÒRIA USB?

Pendrives / memòries USB

Un pendrive és...

Els dispositius tipus Pendrive o memòries USB pertanyen a la família de dispositius amb tecnologia FLASH. El seu funcionament és molt similar als discos durs SSD, però amb diferències tant de connexió com internes.
L'ús d'aquests dispositius es va estandarditzar amb l'aparició del port USB, permetent portar informació de banda a banda en un espai molt petit. Els dispositius han anat evolucionant quant a mida, capacitat i velocitat tant en dispositius de tipus Pendrive o USB com en discs durs SSD.

element
Components de memòria USB

Parts d'un pendrive

Compostos d'un connector USB (en qualsevol dels seus formats A,B o C), la placa electrònica amb diversos components, un controlador i un(s) bloc(s) de memòria(s) on emmagatzemar la informació. El funcionament és molt similar al d‟un SSD amb certes peculiaritats, però en termes generals podríem indicar que és pràcticament idèntic.
Hi ha diversos tipus i mides juntament amb diferents tipus de memòria, encara que es podrien separar en dos tipus: Els que tenen el controlador i bloc de memòria per separat i els que estan unificats en un “només xip o pastilla” anomenats monolith.

element
Més de 21.500 diagnòstics realitzats . Més de 30.700 dispositius en estoc per donar un servei ràpid i econòmic. Software propi i intranet personalitzada.
Recuperar dades d'un pendrive

PROBLEMES AMB LES MEMÒRIES FLASH?

Excepte els SLC, la resta de tecnologies en dispositius FLASH tipus Pendrives o dispositius SSD presenten errors comuns quant a degradació dels blocs de memòria fent que en qualsevol moment els dispositius deixin de funcionar.

En molts casos, els problemes apareixen de la manera següent:

  • L'ordinador no reconeix la memòria USB.
  • La memòria USB està trencada, danyada o il·legible .
  • S'han perdut els arxius o fotos guardats al pendrive.
  • Error de lectura del pendrive, l'USB és il·legible.
  • El pen drive o USB mostra caràcters estranys en connectar-lo a l'ordinador.
  • I fallades de caràcter físic com a trencament del connector USB o danys al controlador del bloc de memòria per curtcircuits.

Confia en Laby, podem recuperar la informació del teu pendrive USB.

CONSELLS PER NO PERDRE DADES

La tecnologia flaix té molts avantatges sobre l’emmagatzematge tradicional, però també alguns inconvenients. Tal com hem indicat anteriorment un d’ells és la degradació dels blocs de memòria . És molt pràctic utilitzar els pendrives o les memòries USB com a emmagatzematge portàtil i ràpid dun lloc a un altre.

Tot i això, ens hem acostumat a treballar directament amb ells obrint els documents, modificant-los i guardant-los directament sobre el mateix dispositiu. Aquesta forma de treballar fa que les cel·les dels blocs de memòria es vagin degradant de mica en mica. A més, el sol fet d’estar connectat a l’ordinador, sense ni tan sols fer servir l’USB va minvant les cel·les lentament ja que el sistema operatiu cada X temps realitza una consulta al dispositiu USB i aquest respon.

Per evitar que es degraden les cel·les, l’ideal sempre seria connectar el dispositiu, i en el moment que no es necessiti, fer l’expulsió del sistema operatiu correctament per evitar desgast i/o pèrdues d’informació per desconnectar-lo incorrectament.

Aquest punt és molt important, ja que la gran majoria de Pendrives o memòries USB treballen en format eXFAT (Extended FAT). És un format molt antic, pegat per poder-se utilitzar avui dia amb grans capacitats (El límit original era de 3,99 GB per fitxer) però fàcilment corrompible .

Per tant, perdre les dades si no es realitza una expulsió correcta del dispositiu, pot passar sota aquestes circumstàncies.

COM PORTEM A TERME EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ
DE DADES D'UN PENDRIVE O MEMÒRIA USB?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborables

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies Laborables

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*

* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

ELS AVANTATGES DE RECUPERAR LES DADES D'UN
PENDRIVE O MEMÒRIA USB AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

Si necessiteu recuperar la informació d'un Pendrive o memòria USB...

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ
DE DADES D'UN PENDRIVE?

recupera_datos_precio_4

PREUS DE RECUPERACIÓ DE DADES DE PENDRIUS, MEMÒRIES I USB

El precio para recuperar datos de pendrives, memorias y USB siempre irá en función de los daños que haya sufrido el dispositivo, conjuntamente con las horas de trabajo y equipamiento técnico que se requiera para llevar a cabo los procesos de recuperación.

En cualquier caso, es necesario un diagnóstico previo para detectar la tipología de fallo o combinación de varios fallos. A continuación detallamos las averías más comunes y los precios de referencia:

element
Des de 399€ fins 990€ / + iva

Per a avaries de Firmware:

  • Reparació electrònica de FLASH.
Des de 890€ fins 2990€ / + iva

Per a fallades físiques (Controlador / bloc de memòria):

  • Dispositius no reconeixibles, fallades sobtades, unitats bloquejades.

Aquests preus són orientatius, per poder-te donar una referència.

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

ELS DIFERENTS TIPUS DE MEMÒRIES FLASH

Les memòries Flash NAND són SLC, MLC, TLC i 3D NAND i per a la seva representació gràfica podríem identificar-lo com un pa de pessic, començant per les SLC com una sola capa i la resta afegint múltiples capes a sobre.

NAND SLC (cel·la d’un sol nivell) :

La NAND SLC (cel·la d’un sol nivell) ofereix una durabilitat més gran a qualsevol altra tipologia, però molt poca capacitat. Són els primers dispositius flaix. Es podrien considerar “eterns” ja que memòries USB de 256 MB segueixen funcionant a ple rendiment avui dia.

NAND MLD (cel·les multinivell)

La NAND MLD (cel·les multinivell) ofereix més capacitat que una NAND SLC , no obstant, la seva durabilitat és menor i molts Pendrives USB van començar a fallar al poc temps d’ús a causa de la poca tolerància a fallades en aquests tipus de memòria.

NAND TLC (cel·la de triple nivell) :

La NAND TLC (cel·la de triple nivell) ofereix més capacitat que una NAND MLD però a costa de menor durada. A causa de l’estandardització d’aquesta tecnologia, el cost de fabricació és menor. La majoria de Pendrives o dispositius USB solen portar aquests xips de memòria tenint un compromís entre capacitat, velocitat i cost relativament equilibrat.

NAND 3D (cel·les apilades verticalment)

NAND 3D, (cel·les apilades verticalment) són l’última evolució al mercat de la tecnologia flash.

Usat principalment en dispositius SSD, ofereixen un alt rendiment i una fiabilitat alta a un cost més elevat.

El conjunt de blocs de memòria pot estar per separat respecte el controlador o embegut en un mateix xip. La diferència de preus pot oscil·lar pel controlador i el seu xifratge , el tipus de bloc de memòria i en altres casos si el connexionat per accedir al bloc de memòria és conegut o s’ha de fer enginyeria inversa. En molts casos, cal realitzar radiografies amb raigs X i mitjançant un analitzador de senyals identificar-ne cadascun per poder llegir mitjançant l’equipament adequat el bloc de memòria. Realitzat el procés de lectura es procedirà a extreure la informació realitzant els processos necessaris que pot comportar diversos dies de treball .

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Covadonga Rodríguez
Covadonga Rodríguez
25/03/2024
Un día mi disco duro de 5TB dejó de funcionar y hacía un ruido extraño; pensaba que sería un daño menor y lo llevé a un informático que después de 3 semanas intentando recuperar los datos me dijo que los archivos salían corruptos. Un segundo informático lo intentó con un software y tampoco pudo. Decidí recurrir a un laboratorio, pero en mi ciudad no hay ninguno, así que una mañana llamé a Laby, me explicaron amablemente los pasos y en unas dos horas pasaron a recoger el disco duro en mi domicilio para llevarlo a Barcelona. Pudieron recuperar casi todo y aunque 800€ es un precio elevado tenía la opción de aceptar o no ese presupuesto; en mi caso acepté porque le doy mucho valor a esos archivos. Quedé muy contenta con el trato, la buena comunicación y la profesionalidad. ¡Muchas gracias!
Mireia Codina
Mireia Codina
25/03/2024
Servicio de 10!
Carlos Gutierrez Hernández
Carlos Gutierrez Hernández
20/03/2024
Recuperé la información del disco duro que tenía dañado un cabezal, y no se podía recuperar con software de recuperación
Alan Poe
Alan Poe
20/03/2024
profesionales
Giovanni Lavorante
Giovanni Lavorante
13/03/2024
Las chicas muy muy amables!! Gracias
Xavi viñas
Xavi viñas
07/03/2024
Una profesionalidad que hay que remarcar. Un trato de 10. Comunicación fuera de lo normal. Todo facilidades. Felicidades equipo!!!!!!
Alex Canut
Alex Canut
31/01/2024
Muy amables y profesionales. Recuperaron practicamente todos los datos de un disco duro externo que llevaba estropeado desde hace unos años.

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discs HDD tenen com a components principals les plaques de metall (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant iPhone, iPad, iMac, Macbook, Mac Mini, etc. sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través del anàlisi de l'electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades segur

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat ja sigui al nostre laboratori o bé de manera remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació critica amb valor jurídic per empreses i persones. Disposem de pèrits informàtics colegiats per realitzar certificacions, anàlisi e informes amb valor juridic.

Contacta'ns

Tens alguna consulta? Posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

Horari

Horari: Dilluns a Dijous de 9h a 19h Divendres de 9h a 17h

    Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a: