Discos durs mecànics

recuperacion_datos_disco_duro_hdd2

Els nostres tècnics especialitzats poden reparar discos durs mecànics (HDD) danyats i recuperar les dades perdudes de la manera més eficaç. Serà informat en tot moment de l'estat de la recuperació.

Laby t'assegura una solució al teu problema.

element

QUÈ ÉS UN DISC DUR MECÀNIC?

Discos durs mecànics

Parts d'un disc dur

Un disc dur mecànic és un dispositiu que emmagatzema la informació. Es compon d'un o més plats que giren gràcies a un motor molt ràpid. La lectura o escriptura d'informació es fa a través d'una unitat lectora o capçal (l'equivalent a una agulla d'un tocadiscos) amb la particularitat que el capçal d'un disc dur mecànic mai no frega la superfície dels plats.

element
La placa electrònica

Components de la placa

Per poder transformar les dades emmagatzemades als plats en informació visible (una fotografia, un PDF…) el disc dur mecànic té un programari intern anomenat S.A (Service Area) que és únic per a cada disc. Aquest programari treballa conjuntament amb uns components de la placa electrònica específics per poder mostrar la informació per pantalla i alhora guardar de nou la informació a la superfície dels plats.
element
Recuperar dades d'un disc dur HDD

PROBLEMES AMB UN DISC DUR MECÀNIC?

Si et trobes amb alguna situació similar a aquesta:

 • No arrenca l'ordinador i avisa d'una fallida al disc dur.
 • El disc fa un soroll estrany o va molt lent.
 • Després d'una baixada de tensió o tall de llum el disc dur deixa de funcionar.
 • L'ordinador ha caigut i el disc s'ha trencat.
 • L'ordinador arrenca però no reconeix el disc dur.
 • No és possible accedir als vídeos, fotografies i/o documents desats.
 • Alguna altra situació no esmentada anteriorment.

Laby podem oferir-te una solució per recuperar la informació del teu disc dur.

El nostre servei de recuperació de dades treballa sobre:

 • Qualsevol marca de disc dur:
  Western Digital, Seagate, Toshiba, Hitachi, Samsung, Fujitsu, LaCie, Sandisk, PNY, Intens, Freecom, Transcend, Adata, G-Drive, G-Raid. .
 • Qualsevol tipus de disc dur:
  IDE, SATA, USB, SCSI o SAS.

Confia en Laby, podem recuperar la informació del teu disc dur.

CONSELLS PER EVITAR LA PÈRDUA DE DADES

Els discos mecànics tant interns com a externs ofereixen capacitat i rendiment a un cost relativament baix. No obstant això, contenen components fràgils com les unitats lectores (capçals) que es poden fer malbé amb el temps, per l’ús, cops o vibracions inesperades.

Per evitar més danys al dispositiu:

Apagueu el dispositiu el més aviat possible. Evitarà més danys que puguin condicionar el procés de recuperació.

No manipuleu el dispositiu indegudament. Forçar cargols, o obrir-lo en un en un entorn no controlat ni lliure de pols pot afectar negativament les probabilitats de recuperació. Recordeu que les peces interiors són molt sensibles i delicades.

L' ús de software de recuperació en casos físics, pot danyar definitivament el dispositiu. Evitar fer-lo servir en casos així.

Contactar amb un laboratori de recuperació de dades. Són els professionals que disposen d'eines i formació adequada per poder avaluar i fer els processos d'extracció i recuperació de dades.

Som especialistes en la recuperació de dades de discos durs danyats amb més de 19.636 casos diagnosticats. Volem assessorar-te sobre la base de la nostra gran experiència.

COM FEM EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ
DELS DISCOS DURS MECÀNICS?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborals

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies laborals

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*

* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? - ELS AVANTATGES DE RECUPERAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

Si necessites recuperar la informació del disc dur mecànic...

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ DE DADES
D'UN DISC DUR MECÀNIC?

PREUS DE RECUPERACIÓ DE DADES DE DISCOS DURS

El preu per recuperar dades de discos durs sempre anirà en funció dels danys que hagi patit el dispositiu, conjuntament amb les hores de treball i equipament tècnic que es requereixi per dur a terme els processos de recuperació.

En qualsevol cas, cal un diagnòstic previ per detectar la tipologia de fallada o combinació de diverses fallades. A continuació detallem les avaries més comunes i els preus de referència:

element
Des de 250€ fins 450€ / + iva

Per a avaries lògiques o de placa

 • Problemes d'accés a particions danyades, sectors defectuosos o degradació de superfície / Plaques electròniques cremades / danyades per curt circuit, voltatges erronis o components cremats
Des de 350€ fins 690€ / + iva

Per a avaries de Firmware

 • SW intern del disc corromput. Mòduls danyats.
Des de 450€ fins 890€ / + iva

Per a avaries de Motor

 • Sobre temperatura o fallada unitat motora.
Des de 450€ fins 890€ / + iva

Per a avaries de capçals

 • Degradació de superfície o fallada unitat lectora.

Els preus en la recuperació de dades en discs durs mecànics ve donat principalment per dos factors: Danys als components del disc disc dur mecànic i les hores de treball que comporti la recuperació. A Laby NO et cobrarem un import més gran per volum de dades. Solament per la dificultat d’accés. Aquesta dificultat a més, es fa notar als discs durs actuals (tecnologia SMR).

Els discos durs antics (aproximadament fins al 2015) feien servir el format PMR o CMR. La idea era simple, la unitat lectora es posicionava en una determinada zona i llegia o escrivia en un sector (un sector ho podríem considerar com una capseta on s’emmagatzema la informació). Com a idea, podríem dir que l’amplada de l’agulla lectora equivaldria a l’amplada d’una pista en aquests discos (Una pista seria l’equivalent a un cercle al disc on dins d’aquest cercle hi ha totes les caixetes o sectors) Dins un plat , existeixen diverses pistes i aquestes pistes alhora contenen molts sectors. El flux de velocitat era constant i el mòdul que s’encarregava de fer el procés de traduir informació física a lògica (Translator) difícilment es corrompia. (Els mòduls o firmware, seria l’equivalent a petits programes independents, però que treballen conjuntament per poder fer funcionar el disc dur mecànic)

Els fabricants, per tal d’aconseguir més capacitat al mateix espai, han desenvolupat la tecnologia SMR. Les pistes són més petites que la unitat lectora i, per tant, hi ha més densitat de dades.

No obstant això, hi ha un problema i és que la unitat lectora o capçal no es pot posicionar en un sector determinat com si ho podia fer amb la tecnologia PMR o CMR. Ara heu de llegir un conjunt de sectors, carregar-lo en un buffer (memòria d’intercanvi), modificar els valors que siguin necessaris i tornar a escriure les dades de nou (tant les modificades com les dades que no s’han modificat).

És un procés ineficient, que afecta el rendiment del disc quant a escriptura i comporta a més grans problemes de firmware per totes les operatives que s’han de realitzar.

Aquest exemple –encara que n’hi ha molts més– permeten fer-se una idea del perquè hi ha un “rang de preus” ampli per als processos de recuperació dels discos durs mecànics.

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Aquests preus són orientatius, per poder-te donar una referència.

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Concepcio Agusti i Parareda
Concepcio Agusti i Parareda
09/02/2023
Genial, amb el tracte, la informació donada i sobretot amb la rapidesa amb la m'han recuperat tota la informació. No podria desitjar un servei millor. Gràcies a tot l'equip
caarmenal
caarmenal
09/02/2023
Lo recomiendo 100% Se me estropeó un disco duro que nunca había dado ningún problema en el año y pico que hacía que lo tenía... allí tenía todo el trabajo de 3 años, todos los archivos de clientes, trabajos en curso, trabajos finalizados... me lo recuperaron todo sin problemas. Espero no tener que repetir, pero si vuelve a pasarme algo así tengo claro a quién acudiré.
FRANCISCO HERNANDEZ
FRANCISCO HERNANDEZ
07/02/2023
Recibi un trato estupendo. Les lleve disco duro externo de 4TB que no podía leer. Hacia un ruido extraño que hacia presagiar fallo HW. Intentaron recuperarlo pero les fue imposible. Me reintegraron totalmente el 30% que les transferí cuando acepte el presupuesto.
Antonio Marquez
Antonio Marquez
31/01/2023
se me cayó el disco externo al suelo desde la altura de la mesa y dejó de funcionar. tenía fotos, videos, documentos importantes…les doy las gracias porque por suerte me lo han podido recuperar casi todo y con un trato excepcional
PA PH
PA PH
31/01/2023
Lo recomiendo 100%. Perdí todos los datos del portátil con las fotos de mis hijos desde que eran pequeños. Después de llamar a otras empresas de Barcelona decidí hacer la recuperación con ellos porque fueron los que mas confianza me dieron y no me equivoqué. Supe en todo momento en que punto se encontraba la recuperación y, aunque no me dieron todas las garantías en un principio, en menos de una semana tenía todas las fotografías de nuevo. Agradezco a todo el equipo de Laby y en especial a Marta por la atención que siempre me ha dado.
Eliseo Carrasco
Eliseo Carrasco
31/01/2023
Excelentes profesionales y excelente trato. Presupuesto de recuperación sin compromiso.
Inma bastante molina
Inma bastante molina
30/01/2023
Trato excelente, muy amables, me recuperaron los datos cuando otras empresas no lograron hacerlo. Totalmente recomendable.
Marta Mata Pamies
Marta Mata Pamies
26/01/2023
Servicio de 10! Aunque pase el tiempo no pierden la calidad de trabajo y hacia el cliente. Hace tiempo ya tuve que recurrir a ellos y fué un trabajo inmejorable como esta vez, informando-me de todo lo que iba aconteciendo en todo momento! Lo recomiendo 100%. Mil gracias de nuevo!

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discos HDD tenen com a components principals les plaques de matal (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant Iphone, Ipad, Macbook, Macbook Air Imac, Mac Mini, etc; sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un programari extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomeware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través de la reparació electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat al nostre laboratori per realitzar la gestió personalitzada o bé podem oferir-vos el servei de destrucció i esborrament de dades de forma remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials Recuperem i certifiquem informació crítica amb valor jurídic per a empreses i persones físiques Disposem de pèrits informàtics col·legiats per realitzar certificacions, anàlisis pericials i informes amb valor jurídic.

Si has arribat fins aquí, és el moment d'ajudar-te

[rewards]
×
×
×