Discos Durs Externs

No perdis aquesta valuosa informació.
Deixa'ns ajudar-te a recuperar-la!

Valoració de 4.8/5 basades en +400 Ressenyes positives

recuperar_datos_disco_duro_externo

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes de discs durs externs danyats. Seràs informat en tot moment de l'estat de la recuperació.

Laby t'assegura una solució al teu problema.

element

QUÈ ÉS UN DISC DUR EXTERN?

Discs durs externs

Parts d'un disc dur extern

Un disc dur extern està format per un disc dur mecànic o SSD, un adaptador a connexió externa (USB, USB C, Firewire etc) i una carcassa de plàstic o metall. Hi ha dos tipus, els de 3,5” que porten exclusivament discos durs mecànics i són d'alta capacitat i els de 2,5” que poden portar tant discs durs mecànics com SSD.

element
disco_duro_externo_tipos
Els seus variants

Tipus de discs durs externs

Los de 3,5” aparte del cable al ordenador, necesitan de una alimentación adicional (un transformador), mientras que los de 2,5” salvo discos muy antiguos, permiten alimentarse directamente del puerto del PC donde se conecte. En los discos de 2,5” antiguamente se usaba una placa adicional entre el disco (formato SATA) para convertirlo a USB o similares. Hoy en día, los fabricantes han creado placas electrónicas con la conexión USB integrada para reducir costes.
element

Som especialistes en la recuperació de dades de discs durs externs danyats amb més de 21.500 casos diagnosticats. Volem assessorar-te sobre la base de la nostra gran experiència.

como_recuperar_datos_disco_duro_externo
Recuperar dades d'un disc dur extern

PROBLEMES AMB UN DISC DUR EXTERN?

Si et trobes amb alguna situació similar a aquesta:

 • No arrenca l'ordinador i avisa d'una fallida al disc dur.
 • El disc fa un soroll estrany o va molt lent.
 • Després d'una baixada de tensió o tall de llum el disc dur deixa de funcionar.
 • L'ordinador ha caigut i el disc s'ha trencat.
 • L'ordinador arrenca però no reconeix el disc dur.
 • No és possible accedir als vídeos, fotografies i/o documents desats.
 • Alguna altra situació no esmentada anteriorment.
Recuperar dades discos externs

Podem oferir-te una recuperació de discs durs externs.

El nostre servei de recuperació de dades treballa sobre qualsevol marca de disc dur extern: Western Digital, Seagate, Toshiba, Hitachi, Samsung, Fujitsu, LaCie , Sandisk, PNY, Intens, Freecom, Transcend</ i>, Adata, G-Drive, G-Raid...
Realitzem processos de recuperació en el disc dur extern danyat i llegirem la informació que hi ha emmagatzemada amb total serietat i confidencialitat.

Confia en Laby, podem recuperar la informació del teu disc extern.

CONSELLS PER EVITAR LA PÈRDUA DE DADES

Els discos mecànics tant interns com a externs ofereixen capacitat i rendiment a un cost relativament baix. No obstant això, contenen components fràgils com les unitats lectores (capçals) que es poden fer malbé amb el temps, per l’ús, cops o vibracions inesperades.

Per evitar més danys al dispositiu:

Apagueu el dispositiu el més aviat possible. Evitarà més danys que puguin condicionar el procés de recuperació.

No manipuleu el dispositiu indegudament. Forçar cargols, o obrir-lo en un en un entorn no controlat ni lliure de pols pot afectar negativament les probabilitats de recuperació. Recordeu que les peces interiors són molt sensibles i delicades.

L' ús de software de recuperació en casos físics, pot danyar definitivament el dispositiu. Evitar fer-lo servir en casos així.

Contactar amb un laboratori de recuperació de dades. Són els professionals que disposen d'eines i formació adequada per poder avaluar i fer els processos d'extracció i recuperació de dades.

COM PORTEM A TERME EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ
DE DADES DELS DISCOS DURS EXTERNS?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborables

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies Laborables

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*

* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? - ELS AVANTATGES DE RECUPERAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

Més de 21.500 diagnòstics realitzats . Més de 30.700 dispositius en estoc per donar un servei ràpid i econòmic. Software propi i intranet personalitzada.

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ DE DADES
D'UN DISC DUR EXTERN?

recupera_datos_precio_4

PREUS DE RECUPERACIÓ DE DADES DE DISCOS DURS EXTERNS

El preu per recuperar dades de discs durs externs sempre anirà en funció dels danys que hagi patit el dispositiu, conjuntament amb les hores de treball i equipament tècnic que es requereixi per dur a terme els processos de recuperació.

En qualsevol cas, cal un diagnòstic previ per detectar la tipologia de fallada o combinació de diverses fallades. A continuació detallem les avaries més comunes i els preus de referència:

element
Des de 250€ fins 450€ / + iva

Per a avaries lògiques o de placa:

 • Problemes d'accés a particions danyades, sectors defectuosos o degradació de superfície / Plaques electròniques cremades / danyades per curt circuit, voltatges erronis o components cremats.
Des de 350€ fins 690€ / + iva

Per a avaries de Firmware:

 • SW intern del disc corromput. Mòduls danyats.
Des de 450€ fins 890€ / + iva

Per a avaries de Motor:

 • Sobre temperatura o fallada unitat motora.
Des de 450€ fins 890€ / + iva

Per a avaries de capçals:

 • Degradació de superfície o fallada unitat lectora.

Els preus en la recuperació de dades en discs durs mecànics ve donat principalment per dos factors: Danys als components del disc dur mecànic i les hores de treball que comporti la recuperació.

A Laby NO et cobrarem un import més gran per volum de dades. Solament per la dificultat d’accés. Aquesta dificultat a més, es fa notar als discs durs actuals (tecnologia SMR).

Els discos durs antics (aproximadament fins al 2015) feien servir el format PMR o CMR. La idea era simple, la unitat lectora es posicionava en una determinada zona i llegia o escrivia en un sector (un sector ho podríem considerar com una capseta on s’emmagatzema la informació). Com a idea, podríem dir que l’amplada de l’agulla lectora equivaldria a l’amplada d’una pista en aquests discos (Una pista seria l’equivalent a un cercle al disc on dins d’aquest cercle hi ha totes les caixetes o sectors). Dins un plat existeixen diverses pistes i aquestes pistes alhora contenen molts sectors. El flux de velocitat era constant i el mòdul que s’encarregava de fer el procés de traduir informació física a lògica (Translator) difícilment es corrompia. Els mòduls o firmware, seria l’equivalent a petits programes independents, però que treballen conjuntament per poder fer funcionar el disc dur mecànic.

Els fabricants, per tal d’aconseguir més capacitat al mateix espai, han desenvolupat la tecnologia SMR. Les pistes són més petites que la unitat lectora i, per tant, hi ha més densitat de dades.

No obstant això, hi ha un problema i és que la unitat lectora o capçal no es pot posicionar en un sector determinat com sí ho podia fer amb la tecnologia PMR o CMR. Ara heu de llegir un conjunt de sectors, carregar-lo en un buffer (memòria d’intercanvi), modificar els valors que siguin necessaris i tornar a escriure les dades de nou (tant les modificades com les dades que no s’han modificat).

És un procés ineficient, que afecta el rendiment del disc quant a escriptura i comporta a més grans problemes de firmware per totes les operatives que s’han de realitzar.

Aquest exemple –encara que n’hi ha molts més– permeten fer-se una idea del perquè hi ha un “rang de preus” ampli per als processos de recuperació dels discos durs mecànics.

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Aquests preus són orientatius, per poder-te donar una referència.

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS
opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Covadonga Rodríguez
Covadonga Rodríguez
25/03/2024
Un día mi disco duro de 5TB dejó de funcionar y hacía un ruido extraño; pensaba que sería un daño menor y lo llevé a un informático que después de 3 semanas intentando recuperar los datos me dijo que los archivos salían corruptos. Un segundo informático lo intentó con un software y tampoco pudo. Decidí recurrir a un laboratorio, pero en mi ciudad no hay ninguno, así que una mañana llamé a Laby, me explicaron amablemente los pasos y en unas dos horas pasaron a recoger el disco duro en mi domicilio para llevarlo a Barcelona. Pudieron recuperar casi todo y aunque 800€ es un precio elevado tenía la opción de aceptar o no ese presupuesto; en mi caso acepté porque le doy mucho valor a esos archivos. Quedé muy contenta con el trato, la buena comunicación y la profesionalidad. ¡Muchas gracias!
Mireia Codina
Mireia Codina
25/03/2024
Servicio de 10!
Carlos Gutierrez Hernández
Carlos Gutierrez Hernández
20/03/2024
Recuperé la información del disco duro que tenía dañado un cabezal, y no se podía recuperar con software de recuperación
Alan Poe
Alan Poe
20/03/2024
profesionales
Giovanni Lavorante
Giovanni Lavorante
13/03/2024
Las chicas muy muy amables!! Gracias
Xavi viñas
Xavi viñas
07/03/2024
Una profesionalidad que hay que remarcar. Un trato de 10. Comunicación fuera de lo normal. Todo facilidades. Felicidades equipo!!!!!!
Alex Canut
Alex Canut
31/01/2024
Muy amables y profesionales. Recuperaron practicamente todos los datos de un disco duro externo que llevaba estropeado desde hace unos años.

Confieu en Laby, podem recuperar la informació del vostre disc dur extern.

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discs HDD tenen com a components principals les plaques de metall (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant iPhone, iPad, iMac, Macbook, Mac Mini, etc. sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través del anàlisi de l'electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades segur

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat ja sigui al nostre laboratori o bé de manera remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació critica amb valor jurídic per empreses i persones. Disposem de pèrits informàtics colegiats per realitzar certificacions, anàlisi e informes amb valor juridic.

Contacta'ns

Tens alguna consulta? Posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

Horari

Horari: Dilluns a Dijous de 9h a 19h Divendres de 9h a 17h

  Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a: