Sobre Laby

Treballem amb i per a persones

Laby és més que un projecte empresarial, va ser la voluntat de poder fer les coses d’una manera diferent, més humana i eficient. Des de l’experiència, el coneixement tecnològic i el sentit comú, vam voler que Laby fos més que un grup de persones, fos un equip.

Un equip que se sentís escoltat, amb sentiment de pertinença a una idea i amb valors de la responsabilitat, de la generositat i d’alta sensibilitat. I en conseqüència, una idea que es traslladés als nostres clients, que en major o menor mesura fóssim capaços de mostrar un concepte diferent de servei al difícil món de la Recuperació de Dades.

 

Laby Recuperació de Dades

Empresa amb més de 12 anys d'experiència com a laboratori de recuperació de dades, electrònica i forènsica amb una clara orientació a client, on la tecnologia es posa al servei de persones i processos.

  • Servei de recollida i enviament gratuïts (*).
  • Diagnòstic i pressupost gratuïts.
  • Seguiment en temps real mitjançant la nostra intranet.
  • Si no recuperem les teves dades, no cobrem.

Serveis Destacats

SVG Icon

Recuperació dades d'Apple

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes d'iPhone, iPad o MacBook danyades i també reparar-les.

SVG Icon

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials.
Recuperem i certifiquem informació crítica amb valor jurídic per a empreses i persones físiques.

SVG Icon

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu.

SVG Icon

Recuperació de dades

Recuperem tota mena de dispositius: discos durs, RAID, memòries USB o pendrive, discos SSD, targetes de memòria...

Què és un laboratori de
recuperació de dades?

Laby, laboratori de recuperació de dades

Hem creat aquest vídeo per mostrar-te com treballem a Laby i perquè és important treballar amb un laboratori de dades professional. Ja siguin fotografies, records, bases de dades de clients o empreses, documents confidencials, etc., totes les dades tenen un valor per al propietari.

És important saber que moltes vegades, el no contractar serveis especialitzats de recuperació de dades pot convertir el teu dispositiu en irrecuperable, és a dir, perdre les dades per sempre. Assegureu-vos que l'empresa que contractis, tracti les teves dades amb la rigorositat i professionalitat que mereixen.

Perquè escollir Laby?

Laboratori d'Electrònica propi

Telèfon d'atenció al client gratuït

Servei a nivell europeu

Personal qualificat

A Laby comptem amb una prestigiosa Certificació de Rusolut que ens fa aptes per distribuir i oferir serveis d’aquesta marca, gràcies al fet que comptem amb la millor tecnologia per prestar serveis de recuperació de dades al més alt nivell.

certificado_rusolut_recuperacion_datos

Laby Academy

Si ets una persona inquieta i vols aprendre més sobre recuperació de dades, ciberseguretat o ciència forense podem assessorar-te. Pregunta'ns sense compromís.

Opinions dels nostres clients

Toni LZ
Toni LZ
26/06/2023
Han recuperado el contenido de un macair. Le han dedicado cariño a la recuperacion. Y ademas han conseguido q el mac vuelva a funcionar (fuera de presupuesto). Gracias al equipo de laby y en especial a edu. Gran experiencia
Daniel García Sánchez
Daniel García Sánchez
19/06/2023
Trabajo con ellos desde hace más de 1 año, envío los discos irrecuperables de mis clientes, y solo tengo buenas palabras. Profesionales y con precios competitivos. Los clientes que acceden a recuperar datos de discos irrecuperables quedan completamente satisfechos por el trabajo realizado. Muchas gracias
alejandro perez
alejandro perez
15/06/2023
Personal muy profesional, me solucionaron todo con mucha rapidez. Son recomendables 100%
Alejandro Ginés García
Alejandro Ginés García
10/06/2023
Eficientes, y funcionan.
Raul M
Raul M
08/06/2023
Me han recuperado la información de un disco duro externo después de una caída. Desde el principio fueron claros con los precios indicando una horquilla de precio en función de la avería. Se encargan de la recogida y envío por lo que te despreocuopas de esa parte. La atención fue muy buena y transparente.
arantzazu garcia montoya
arantzazu garcia montoya
02/06/2023
Mi experiencia ha sido magnifica.En todo momento te informan de como va el estado de la recuperacion de los dstos,muy buena atencion al cliente.Y el precio,para mi no tenia precio la recuperacion de 3 años de fotos y videos de mis hijos.Estoy muy agradecida por todo,muchisimas gracias!! Si me tuviera otra averia,no dudaria ni un segundo.
Tele M.
Tele M.
30/05/2023
El tracte personal és de gran amabilitat i faciliten les coses al màxim. El sistema de visualització dels arxius que es poden recuperar és excel·lent i et permet valorar allò que cal recuperar. Gran nivell i professionalitat!
Antonio V V
Antonio V V
22/05/2023
Genial el trato y el servicio. Sería perfecto si el precio fuese algo más ajustado

Newsletter

No et perdis cap actualització interessant! Subscriu-te a la nostra newsletter i estigues al dia de totes les novetats, consells i promocions exclusives que tenim per a tu. Registra't ara i converteix-te en part de la nostra comunitat!

Empresa Certificada

Laby compta amb un sistema de gestió de qualitat
certificat amb la norma ISO-9001:2015

Empresa Registrada

Instituto Nacional de Cyberseguridad

×
×
×