Sobre Laby

Treballem amb i per a persones

Laby és més que un projecte empresarial, va ser la voluntat de poder fer les coses d’una manera diferent, més humana i eficient. Des de l’experiència, el coneixement tecnològic i el sentit comú, vam voler que Laby fos més que un grup de persones, fos un equip.

Un equip que se sentís escoltat, amb sentiment de pertinença a una idea i amb valors de la responsabilitat, de la generositat i d’alta sensibilitat. I en conseqüència, una idea que es traslladés als nostres clients, que en major o menor mesura fóssim capaços de mostrar un concepte diferent de servei al difícil món de la Recuperació de Dades.

 

Laby Recuperació de Dades

Empresa amb més de 13 anys d'experiència com a laboratori de recuperació de dades, electrònica i forènsica amb una clara orientació a client, on la tecnologia es posa al servei de persones i processos.

  • Servei de recollida i enviament gratuïts (*).
  • Diagnòstic i pressupost gratuïts.
  • Seguiment en temps real mitjançant la nostra intranet.
  • Si no recuperem les teves dades, no cobrem.

Serveis Destacats

SVG Icon

Recuperació dades d'Apple

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes d'iPhone, iPad o MacBook danyades i també reparar-les.

SVG Icon

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials.
Recuperem i certifiquem informació crítica amb valor jurídic per a empreses i persones físiques.

SVG Icon

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu.

SVG Icon

Recuperació de dades

Recuperem tota mena de dispositius: discos durs, RAID, memòries USB o pendrive, discos SSD, targetes de memòria...

Què és un laboratori de
recuperació de dades?

Laby, laboratori de recuperació de dades

Hem creat aquest vídeo per mostrar-te com treballem a Laby i perquè és important treballar amb un laboratori de dades professional. Ja siguin fotografies, records, bases de dades de clients o empreses, documents confidencials, etc., totes les dades tenen un valor per al propietari.

És important saber que moltes vegades, el no contractar serveis especialitzats de recuperació de dades pot convertir el teu dispositiu en irrecuperable, és a dir, perdre les dades per sempre. Assegureu-vos que l'empresa que contractis, tracti les teves dades amb la rigorositat i professionalitat que mereixen.

Perquè escollir Laby?

Laboratori d'Electrònica propi

Telèfon d'atenció al client gratuït

Servei a nivell europeu

Personal qualificat

A Laby comptem amb una prestigiosa Certificació de Rusolut que ens fa aptes per distribuir i oferir serveis d’aquesta marca, gràcies al fet que comptem amb la millor tecnologia per prestar serveis de recuperació de dades al més alt nivell.

certificado_rusolut_recuperacion_datos

Laby Academy

Si ets una persona inquieta i vols aprendre més sobre recuperació de dades, ciberseguretat o ciència forense podem assessorar-te. Pregunta'ns sense compromís.

Opinions dels nostres clients

Quico “Orgull Culé”
Quico “Orgull Culé”
21/11/2023
Después de intentarlo en un servicio técnico informático, que me dijo que no se podía hacer nada, llevé a Laby un disco duro externo con problemas graves de hardware y que contenía archivos importantes para mí, para que intentaran recuperar todo lo posible. En un tiempo record tuve la alegría de que recuperaron todos los archivos completamente. Confié en ellos y no me equivoqué.
Carlos Gómez
Carlos Gómez
19/11/2023
Máxima eficiencia, dos discos duros dañados y diagnosticados en menos de 4 horas. Resolución muy rápida. Atención inmejorable. Gracias Marta.
Javier Fraile
Javier Fraile
10/11/2023
Trabajo muy profesional y transparenta gracias a la continua interacción entre el equipo de recuperación y el cliente.
Jordi Rodriguez
Jordi Rodriguez
08/11/2023
El tracte i el servei es excel.lent però el preu es desorbitat. Crec que aquest últim punt penalitzar molt l'empresa.
Matias Carabantes
Matias Carabantes
03/11/2023
una muy buena solucion a un problema importante, gracias
Núria Sala Rifà
Núria Sala Rifà
03/11/2023
Muchísimas gracias por todo el trabajo realizado, fue una gran noticia para mi saber que se pudo recuperar todo el contenido del disco duro. Y más allá del resultado final, felicitaros por todo el proceso de cara al cliente, me he sentido informada en todo momento y derrocha mucha profesionalidad, empatía y cuidado. Gracias! Os recomendaré sin dudar.
Max
Max
31/10/2023
Rápidos y eficientes
Joaquin Lopez
Joaquin Lopez
27/10/2023
Excelente todo, efectividad y rapidez, excepto precio.

Newsletter

No et perdis cap actualització interessant! Subscriu-te a la nostra newsletter i estigues al dia de totes les novetats, consells i promocions exclusives que tenim per a tu. Registra't ara i converteix-te en part de la nostra comunitat!

Empresa Certificada

Laby compta amb un sistema de gestió de qualitat
certificat amb la norma ISO-9001:2015

Empresa Registrada

Instituto Nacional de Cyberseguridad