Sobre Laby

Treballem amb i per a persones

Laby és més que un projecte empresarial, va ser la voluntat de poder fer les coses d’una manera diferent, més humana i eficient. Des de l’experiència, el coneixement tecnològic i el sentit comú, vaig voler que Laby fos més que un grup de persones, fos un equip.

Un equip que se sentís escoltat, amb sentiment de pertinença a una idea i amb valors de la responsabilitat, de la generositat i d’alta sensibilitat. I en conseqüència, una idea que es traslladés als nostres clients, que en major o menor mesura fóssim capaços de mostrar un concepte diferent de servei al difícil món de la Recuperació de Dades.

Laby Recuperació de Dades

Empresa amb més de 12 anys d'experiència com a laboratori de recuperació de dades, electrònica i forènsica amb una clara orientació a client, on la tecnologia es posa al servei de persones i processos.

  • Servei de recollida i enviament gratuïts (*).
  • Diagnòstic i pressupost gratuïts.
  • Seguiment en temps real mitjançant la nostra intranet.
  • Si no recuperem les teves dades, no cobrem.

Serveis Destacats

SVG Icon

Recuperació dades d'Apple

Els nostres tècnics especialitzats poden reparar Iphone, Ipad o MacBook danyats i recuperar les dades perdudes.

SVG Icon

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials.
Recuperem i certifiquem informació crítica amb valor jurídic per a empreses i persones físiques.

SVG Icon

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu.

SVG Icon

Recuperació de dades

Recuperem tota mena de dispositius: discos durs, pendrive, memòries usb, discos SSD, targetes de memòria...

Què és un laboratori de dades?

Recuperem les teves dades

Hem creat aquest vídeo per mostrar-te com treballem a Laby i perquè has d'assegurar-te que estàs tractant amb veritables professionals. Ja siguin fotografies, records, bases de dades de clients o empreses, dades confidencials... Totes les dades són sensibles per un motiu o un altre i tenen un gran valor per al seu propietari.

És important que sàpigues que, moltes vegades, no contractar serveis especialitzats pot convertir el teu dispositiu en irrecuperable: Perdre les dades per sempre. Assegureu-vos que l'empresa que contractis, tracti les teves dades amb la rigorositat i professionalitat que mereixen.

Perquè escollir Laby?

Laboratori d'Electrònica propi

Telèfon d'atenció al client gratuït

Servei a nivell Europeu excel·lent

Personal qualificat

A Laby comptem amb una prestigiosa Certificació de Rusolut que ens fa aptes per distribuir i oferir serveis d’aquesta marca, gràcies al fet que comptem amb la millor tecnologia per prestar serveis de recuperació de dades al més alt nivell.

certificado_rusolut_recuperacion_datos

Laby Academy

Si ets una persona inquieta i vols aprendre més sobre recuperació de dades, ciberseguretat o ciència forense podem assessorar-te. Pregunta'ns sense compromís.

Opinions dels nostres clients

Concepcio Agusti i Parareda
Concepcio Agusti i Parareda
09/02/2023
Genial, amb el tracte, la informació donada i sobretot amb la rapidesa amb la m'han recuperat tota la informació. No podria desitjar un servei millor. Gràcies a tot l'equip
caarmenal
caarmenal
09/02/2023
Lo recomiendo 100% Se me estropeó un disco duro que nunca había dado ningún problema en el año y pico que hacía que lo tenía... allí tenía todo el trabajo de 3 años, todos los archivos de clientes, trabajos en curso, trabajos finalizados... me lo recuperaron todo sin problemas. Espero no tener que repetir, pero si vuelve a pasarme algo así tengo claro a quién acudiré.
FRANCISCO HERNANDEZ
FRANCISCO HERNANDEZ
07/02/2023
Recibi un trato estupendo. Les lleve disco duro externo de 4TB que no podía leer. Hacia un ruido extraño que hacia presagiar fallo HW. Intentaron recuperarlo pero les fue imposible. Me reintegraron totalmente el 30% que les transferí cuando acepte el presupuesto.
Antonio Marquez
Antonio Marquez
31/01/2023
se me cayó el disco externo al suelo desde la altura de la mesa y dejó de funcionar. tenía fotos, videos, documentos importantes…les doy las gracias porque por suerte me lo han podido recuperar casi todo y con un trato excepcional
PA PH
PA PH
31/01/2023
Lo recomiendo 100%. Perdí todos los datos del portátil con las fotos de mis hijos desde que eran pequeños. Después de llamar a otras empresas de Barcelona decidí hacer la recuperación con ellos porque fueron los que mas confianza me dieron y no me equivoqué. Supe en todo momento en que punto se encontraba la recuperación y, aunque no me dieron todas las garantías en un principio, en menos de una semana tenía todas las fotografías de nuevo. Agradezco a todo el equipo de Laby y en especial a Marta por la atención que siempre me ha dado.
Eliseo Carrasco
Eliseo Carrasco
31/01/2023
Excelentes profesionales y excelente trato. Presupuesto de recuperación sin compromiso.
Inma bastante molina
Inma bastante molina
30/01/2023
Trato excelente, muy amables, me recuperaron los datos cuando otras empresas no lograron hacerlo. Totalmente recomendable.
Marta Mata Pamies
Marta Mata Pamies
26/01/2023
Servicio de 10! Aunque pase el tiempo no pierden la calidad de trabajo y hacia el cliente. Hace tiempo ya tuve que recurrir a ellos y fué un trabajo inmejorable como esta vez, informando-me de todo lo que iba aconteciendo en todo momento! Lo recomiendo 100%. Mil gracias de nuevo!

Newletter

Empresa amb més de 10 anys d'experiència com a laboratori de recuperació de dades, forènsica i també solucions de protecció de dades amb clara orientació a client on la tecnologia es posa al servei de persones i processos.

Empresa Certificada

Laby compta amb un sistema de gestió de qualitat
certificat amb la norma ISO-9001:2015

Empresa Registrada

Instituto Nacional de Cyberseguridad

×
×
×