Sobre Laby

Treballem amb i per a persones

Laby és més que un projecte empresarial, va ser la voluntat de poder fer les coses d’una manera diferent, més humana i eficient. Des de l’experiència, el coneixement tecnològic i el sentit comú, vam voler que Laby fos més que un grup de persones, fos un equip.

Un equip que se sentís escoltat, amb sentiment de pertinença a una idea i amb valors de la responsabilitat, de la generositat i d’alta sensibilitat. I en conseqüència, una idea que es traslladés als nostres clients, que en major o menor mesura fóssim capaços de mostrar un concepte diferent de servei al difícil món de la Recuperació de Dades.

 

Laby Recuperació de Dades

Empresa amb més de 13 anys d'experiència com a laboratori de recuperació de dades, electrònica i forènsica amb una clara orientació a client, on la tecnologia es posa al servei de persones i processos.

  • Servei de recollida i enviament gratuïts (*).
  • Diagnòstic i pressupost gratuïts.
  • Seguiment en temps real mitjançant la nostra intranet.
  • Si no recuperem les teves dades, no cobrem.

Serveis Destacats

SVG Icon

Recuperació dades d'Apple

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes d'iPhone, iPad o MacBook danyades i també reparar-les.

SVG Icon

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials.
Recuperem i certifiquem informació crítica amb valor jurídic per a empreses i persones físiques.

SVG Icon

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu.

SVG Icon

Recuperació de dades

Recuperem tota mena de dispositius: discos durs, RAID, memòries USB o pendrive, discos SSD, targetes de memòria...

Què és un laboratori de
recuperació de dades?

Laby, laboratori de recuperació de dades

Hem creat aquest vídeo per mostrar-te com treballem a Laby i perquè és important treballar amb un laboratori de dades professional. Ja siguin fotografies, records, bases de dades de clients o empreses, documents confidencials, etc., totes les dades tenen un valor per al propietari.

És important saber que moltes vegades, el no contractar serveis especialitzats de recuperació de dades pot convertir el teu dispositiu en irrecuperable, és a dir, perdre les dades per sempre. Assegureu-vos que l'empresa que contractis, tracti les teves dades amb la rigorositat i professionalitat que mereixen.

Perquè escollir Laby?

Laboratori d'Electrònica propi

Telèfon d'atenció al client gratuït

Servei a nivell europeu

Personal qualificat

A Laby comptem amb una prestigiosa Certificació de Rusolut que ens fa aptes per distribuir i oferir serveis d’aquesta marca, gràcies al fet que comptem amb la millor tecnologia per prestar serveis de recuperació de dades al més alt nivell.

certificado_rusolut_recuperacion_datos

Laby Academy

Si ets una persona inquieta i vols aprendre més sobre recuperació de dades, ciberseguretat o ciència forense podem assessorar-te. Pregunta'ns sense compromís.

Opinions dels nostres clients

Covadonga Rodríguez
Covadonga Rodríguez
25/03/2024
Un día mi disco duro de 5TB dejó de funcionar y hacía un ruido extraño; pensaba que sería un daño menor y lo llevé a un informático que después de 3 semanas intentando recuperar los datos me dijo que los archivos salían corruptos. Un segundo informático lo intentó con un software y tampoco pudo. Decidí recurrir a un laboratorio, pero en mi ciudad no hay ninguno, así que una mañana llamé a Laby, me explicaron amablemente los pasos y en unas dos horas pasaron a recoger el disco duro en mi domicilio para llevarlo a Barcelona. Pudieron recuperar casi todo y aunque 800€ es un precio elevado tenía la opción de aceptar o no ese presupuesto; en mi caso acepté porque le doy mucho valor a esos archivos. Quedé muy contenta con el trato, la buena comunicación y la profesionalidad. ¡Muchas gracias!
Mireia Codina
Mireia Codina
25/03/2024
Servicio de 10!
Carlos Gutierrez Hernández
Carlos Gutierrez Hernández
20/03/2024
Recuperé la información del disco duro que tenía dañado un cabezal, y no se podía recuperar con software de recuperación
Alan Poe
Alan Poe
20/03/2024
profesionales
Giovanni Lavorante
Giovanni Lavorante
13/03/2024
Las chicas muy muy amables!! Gracias
Xavi viñas
Xavi viñas
07/03/2024
Una profesionalidad que hay que remarcar. Un trato de 10. Comunicación fuera de lo normal. Todo facilidades. Felicidades equipo!!!!!!
Alex Canut
Alex Canut
31/01/2024
Muy amables y profesionales. Recuperaron practicamente todos los datos de un disco duro externo que llevaba estropeado desde hace unos años.

Newsletter

No et perdis cap actualització interessant! Subscriu-te a la nostra newsletter i estigues al dia de totes les novetats, consells i promocions exclusives que tenim per a tu. Registra't ara i converteix-te en part de la nostra comunitat!

Laby Aplicaciones Técnicas S.L. como responsable del tratamiento tratará tus datos con la finalidad de remitirte nuestra newsletter con novedades comerciales sobre nuestros servicios. La base legítima es tu consentimiento, el cual puedes revocar en cualquier momento comunicándolo a info@laby.es No se cederán datos a terceros salvo obligación legal. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de Privacidad.

Empresa Certificada

Laby compta amb un sistema de gestió de qualitat
certificat amb la norma ISO-9001:2015

Empresa Registrada

Instituto Nacional de Cyberseguridad