Discos durs SSD

No perdis aquesta valuosa informació.
Deixa'ns ajudar-te a recuperar-la!

Valoració de 4.8/5 basades en +400 Ressenyes positives

Els nostres tècnics especialitzats poden recuperar les dades perdudes de discs durs (SSD) danyats. Seràs informat en tot moment de l'estat de la recuperació.

Laby t'assegura una solució al teu problema.

element

QUÈ ÉS UN DISC DUR SSD?

Discs durs SSD

Parts d'un disc dur SSD

Un SDD (unitat d'estat sòlid) és un dispositiu d'emmagatzematge alternatiu al disc dur mecànic tradicional. Les unitats SSD emmagatzemen les dades mitjançant una memòria basada en tecnologia flash. Aquesta tecnologia ofereix molta més velocitat que els discos durs mecànics i per descomptat són silencioses. Les unitats SSD estan formades per una placa que conté diversos components electrònics, així com el controlador i els blocs de memòria. El controlador és l'encarregat de fer les peticions i executar ordres del PC per anar a buscar la informació o escriure-la al lloc que correspongui (blocs de memòria). Els blocs de memòria podríem definir-ho com unes caixes o prestatgeries on guardem la informació. No es guarda de manera ordenada i intel·ligible per motius d'optimització d'espai i velocitat. D'això se n'encarrega el controlador.

element
como_recuperar_datos_ssd_disco_duro
Recuperar dades de disc dur SDD

PROBLEMES AMB UN DISC DUR SSD?

Si et trobes amb alguna situació similar a aquesta:

  • El teu ordinador no reconeix el disc SSD?.
  • El disc SSD està malmès i no arrenca?
  • S'ha trencat o ha deixat de funcionar el SSD?
  • El disc dur SSD va més lent del que és habitual o es queda penjat l'ordinador?
  • Dóna un error inesperat en intentar accedir a la informació del disc SSD?
  • Alguna altra situació no esmentada anteriorment.

Som especialistes en el diagnòstic i la recuperació de dades.

Treballem amb tots els fabricants de discs SSD: A400, Samsung, Crucial, Sandisk, Toshiba, Western Digital, Seagate, MSI, Corsair, Kioxia, Kingston, LaCie, Sandisk, PNY, Intens, Freecom, Transcend, Adata, G-Drive, G-Raid...

CONSELLS PER NO PERDRE DADES

Els discos SSD ofereixen alt rendiment a un preu mitjà i amb una capacitat avui baixa comparativament amb un disc dur mecànic. Són discos ideals per a l’ús en sistemes operatius (discos de sistema) però des de Laby en desaconsellem l’ús exclusivament per emmagatzemar dades. Excepte SSD de molt alta gamma, els blocs de memòria tenen una durada limitada quant a lectures i escriptures: Els famosos TBW (Terabytes Written) es defineixen pel JEDEC com el nombre de terabytes que poden ser llegits i escrits en un SSD fins que els seus cèl·lules de memòria s’esgoten, i està definit en l’estàndard JESD218.

Per evitar la pèrdua d’informació sensible , és interessant fer servir els SSD com a discs de sistema i no d’emmagatzematge. A més, tradicionalment, en un disc dur mecànic, si s’esborren les dades i no se sobreescriu, hi sol haver un percentatge alt d’èxit en el procés de recuperació de dades . Avui dia, als SSD i targetes de memòria, aquest percentatge baixa per l’ús de l’ordre TRIM als sistemes operatius actuals.

A causa de la forma de lectura / escriptura de la informació dins dels blocs de memòria (tecnologia flaix) cada vegada que es vol modificar un “sector” dins del bloc de memòria, no es pot fer directament. Cal llegir tot un bloc sencer (page), carregar-lo al buffer (Memòria d’intercanvi), modificar-lo i tornar a desar la informació modificada.

És un procés ineficient i que alenteix la velocitat. Per agilitzar el procés d’escriptura, quan s’esborren dades d’un SSD o una targeta de memòria, el sistema operatiu llança la comanda TRIM . Aquesta ordre cerca les cel·les marcades com a esborrades i realitza el procés de posar-les a “0”. D’aquesta manera estaran llestes per ser utilitzades sense necessitat de carregar-les al buffer, modificar el contingut i tornar a desar la informació. Si suprimiu informació d’un SSD o una targeta de memòria , desconnecteu el dispositiu el més aviat possible i eviteu utilitzar-lo en sistemes operatius convencionals per garantir el procés de recuperació de dades.

Més de 21.500 diagnòstics realitzats.
Més de 30.700 dispositius en estoc per donar un servei ràpid i econòmic.
Software propi i intranet personalitzada.

Els discos SSD no es mouen, per això el nom d’estat solit. La informació s’emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Per evitar més danys al dispositiu:

Apagueu el dispositiu el més aviat possible. Evitarà més danys que puguin condicionar el procés de recuperació.

No manipuleu el dispositiu indegudament. Forçar cargols, o obrir-lo en un en un entorn no controlat ni lliure de pols pot afectar negativament les probabilitats de recuperació. Recordeu que les peces interiors són molt sensibles i delicades.

L' ús de software de recuperació en casos físics, pot danyar definitivament el dispositiu. Evitar fer-lo servir en casos així.

Contactar amb un laboratori de recuperació de dades. Són els professionals que disposen d'eines i formació adequada per poder avaluar i fer els processos d'extracció i recuperació de dades.

COM PORTEM A TERME EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ DE
DADES DELS DISCS DURS SSD?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborables

Tras recibir el dispositivo en el laboratorio (en 24h), realizamos un diagnóstico y presupuesto sin compromiso en un plazo máximo de 4h laborales.

Entre 4 i 7 días Laborables

Es el tiempo medio, en días laborables, de recuperación del dispositivo dañado*
* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? - ELS AVANTATGES DE RECUPERAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem els teus
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

Si necessites recuperar la informació del disc dur SSD...

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ DE DADES
D'UN DISC DUR SSD?

PREUS DE RECUPERACIÓ DE DADES DE DISCOS DURS SSD

El preu per recuperar dades de discos durs SSD sempre anirà en funció dels danys que hagi patit el dispositiu, conjuntament amb les hores de treball i equipament tècnic que es requereixi per dur a terme els processos de recuperació.

En qualsevol cas, cal un diagnòstic previ per detectar la tipologia de fallada o combinació de diverses fallades. A continuació detallem les avaries més comunes i els preus de referència:

 

element
Des de 399€ fins 990€ / + iva

Per a avaries de Firmware SSD

  • SW interns del disc corromput. Mòduls danyats.
Des de 890€ fins 2990€ / + iva

Per a fallades físiques (Controlador / bloc de memòria):

  • Dispositius no reconeixibles, fallades sobtades, unitats bloquejades

Els preus en la recuperació de dades en discs durs SSD vénen donats principalment per dos factors:

Danys als components del disc dur SSD (Sigui un problema de firmware, components electrònics de la placa, controlador o blocs de memòria) i les hores de treball que comporti la recuperació.

A Laby NO et cobrarem un import més gran per volum de dades. Solament per la dificultat d’accés. Aquesta dificultat a més, es fa notar als discs durs actuals tipus NVME o models xinesos amb controladors “estàndard” però amb xifrats interns.

Moltes vegades les fallades dels SSD que no es reconeixen al sistema són producte d’una fallada al firmware del dispositiu, bé per corrupció o bé perquè no pot ser llegit pel controlador i per tant no sap com funcionar. Cada vegada que s’encén el SSD, el controlador principal, llegeix una zona dels blocs de memòria on hi ha informació important de funcionament (SA –Service Area – ) de la mateixa manera que als discos durs tradicionals. Si la S.A es corromp per un mal funcionament o els blocs de memòria es degraden a causa de l’ús (recordem el terme TBW), l’SSD no podrà inicialitzar.

De vegades, és possible llegir la informació mitjançant un Firmware modificat que permet l’accés a dades a través del propi controlador. En altres ocasions, això no és viable (controlador danyat, firmware desconegut, fallada a la placa electrònica) i l’única possibilitat és desoldar els blocs de memòria i llegir-los.

Un cop llegits cal realitzar diversos processos summament complexos per obtenir les dades. Aquests processos recreen les tasques que fa el controlador físicament en un xip de forma lògica. I entre aquestes operacions hi ha el procés de desxifrador XOR. És una clau que utilitzen els controladors per repartir la càrrega de treball sobre els blocs de memòria.

Aquestes claus, en moltes ocasions, varien d’un controlador a un altre o en les diverses revisions que van apareixent durant la producció del disc SSD, per la qual cosa de vegades fa diverses setmanes que pot trobar aquesta clau i procedir a recuperar la informació de l’SSD .

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Aquests preus són orientatius, per poder-te donar una referència.

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS
opinin sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Covadonga Rodríguez
Covadonga Rodríguez
25/03/2024
Un día mi disco duro de 5TB dejó de funcionar y hacía un ruido extraño; pensaba que sería un daño menor y lo llevé a un informático que después de 3 semanas intentando recuperar los datos me dijo que los archivos salían corruptos. Un segundo informático lo intentó con un software y tampoco pudo. Decidí recurrir a un laboratorio, pero en mi ciudad no hay ninguno, así que una mañana llamé a Laby, me explicaron amablemente los pasos y en unas dos horas pasaron a recoger el disco duro en mi domicilio para llevarlo a Barcelona. Pudieron recuperar casi todo y aunque 800€ es un precio elevado tenía la opción de aceptar o no ese presupuesto; en mi caso acepté porque le doy mucho valor a esos archivos. Quedé muy contenta con el trato, la buena comunicación y la profesionalidad. ¡Muchas gracias!
Mireia Codina
Mireia Codina
25/03/2024
Servicio de 10!
Carlos Gutierrez Hernández
Carlos Gutierrez Hernández
20/03/2024
Recuperé la información del disco duro que tenía dañado un cabezal, y no se podía recuperar con software de recuperación
Alan Poe
Alan Poe
20/03/2024
profesionales
Giovanni Lavorante
Giovanni Lavorante
13/03/2024
Las chicas muy muy amables!! Gracias
Xavi viñas
Xavi viñas
07/03/2024
Una profesionalidad que hay que remarcar. Un trato de 10. Comunicación fuera de lo normal. Todo facilidades. Felicidades equipo!!!!!!
Alex Canut
Alex Canut
31/01/2024
Muy amables y profesionales. Recuperaron practicamente todos los datos de un disco duro externo que llevaba estropeado desde hace unos años.

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR A LABY?

Discos durs mecànics

Els discs HDD tenen com a components principals les plaques de metall (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant iPhone, iPad, iMac, Macbook, Mac Mini, etc. sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través del anàlisi de l'electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades segur

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat ja sigui al nostre laboratori o bé de manera remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació critica amb valor jurídic per empreses i persones. Disposem de pèrits informàtics colegiats per realitzar certificacions, anàlisi e informes amb valor juridic.

Contacta'ns

Tens alguna consulta? Posa’t en contacte amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

Horari

Horari: Dilluns a Dijous de 9h a 19h Divendres de 9h a 17h

    Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a: