Discs durs de portàtil

Els nostres tècnics especialitzats poden reparar discos durs de portàtils danyats i recuperar les dades perdudes de la manera més eficaç. Serà informat en tot moment de l'estat de la recuperació.

Laby t'assegura una solució al teu problema.

element

QUÈ ÉS UN DISC DUR DE PORTÀTIL?

Discs durs de portàtil

Els discos durs en portàtils.

Els ordinadors portàtils han evolucionat molt en els darrers anys. Queden enrere els ordinadors grans i pesats, sent una tendència l'evolució cap a equips molt fins, de baix consum i hibridacions entre tauletes i portàtils.

Amb això, els discs durs mecànics d'ordinadors portàtils també han evolucionat. Sent cada cop més fins quant a mida, silenciosos i de baix consum. Així mateix, els discos durs sòlids (SSD) d'ordinadors portàtils, també han evolucionat passant de mides inicials de 2,5” a en molts casos portar el disc dur integrat en la pròpia placa base de lordinador portàtil, eliminat així, la possibilitat d'ampliar o substituir la unitat.

element

PROBLEMES AMB EL DISC DUR DE PORTÀTIL

Si estás ante una de estas situaciones:

  • No arrenca l'ordinador portàtil per una fallada al disc dur
  • El portàtil va molt lent o fa un soroll estrany
  • El portàtil ha deixat de funcionar després d'una baixada de tensió o tall de llum
  • El portàtil no reconeix el disc dur
  • S'ha perdut la feina urgent que està guardada al portàtil
  • No pots accedir als teus fitxers, fotos i/o documents
element

Podemos ofrecerte una solución para tu disco de ordenador portátil..

El nostre servei de recuperació de dades treballa sobre qualsevol marca de portàtil: Toshiba, Lenovo, Apple, Macbook, Dell, Asus, HP, Acer, MSI, Sony, Fujitsu, Compaq, Packard Bell, A400, Samsung, Crucial, Sandisk, Toshiba, Western Digital, Kingston, LaCie, Sandisk, PNY, Intens, Freecom, Transcend, Adata, G-Drive, G-Raid...

Confia en Laby, podem recuperar la informació del teu disc de Labtop.

element

CONSELLS PER NO PERDRE DADES

Els portàtils ofereixen mobilitat per a la feina i lleure en un món on res no s’atura. I encara que els portàtils són cada vegada més robustos, al seu torn també en moltes ocasions són delicats per com són de prims. Si el portàtil porta un disc dur mecànic és important recordar no donar cops al portàtil (deixar-lo caure sobre la taula o la motxilla per exemple) no portar-lo encès duna banda per laltre i ser curós quan es treballi amb ell.

Si el disc dur és del tipus sòlid, els consells anteriors poden ser menys importants però no per això no recomanables. Així mateix, cal recordar que els discos SSD poden fallar per lús prolongat .

A més, al cas d’un disc dur d’estat sòlid o SSD dins d’un ordinador portàtil cal entendre que hi ha diferents tipus i tecnologies com SATA, NVMe PCI-e i cadascun porta associats diferents tipus de fallades que dificulten en major o menor mesura la recuperació de dades perdudes en aquest tipus de discos.
En molts daquests sutilitzen sistemes de xifrat per defecte com BITLOCKER (Windows) o el sistema PID que uneix el SSD a la placa electrònica del portàtil. Sense les claus emmagatzemades a la placa electrònica , no es pot realitzar la recuperació de les dades. És important que aquestes claus estiguin desades correctament.

Per evitar més danys al dispositiu:

Apagueu el dispositiu el més aviat possible. Evitarà més danys que puguin condicionar el procés de recuperació.

No manipuleu el dispositiu indegudament. Forçar cargols, o obrir-lo en un en un entorn no controlat ni lliure de pols pot afectar negativament les probabilitats de recuperació. Recordeu que les peces interiors són molt sensibles i delicades.

L' ús de software de recuperació en casos físics, pot danyar definitivament el dispositiu. Evitar fer-lo servir en casos així.

Contactar amb un laboratori de recuperació de dades. Són els professionals que disposen d'eines i formació adequada per poder avaluar i fer els processos d'extracció i recuperació de dades.

Som especialistes en la recuperació de dades de discos durs danyats amb més de 19.615 casos diagnosticats. Volem assessorar-te sobre la base de la nostra gran experiència.

COM FEM EL PROCÉS DE RECUPERACIÓ
DELS DISCOS DURS DE PORTÀTIL?

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborals

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies laborals

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*

* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? - ELS AVANTATGES DE RECUPERAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Teléfono de atención
Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

Si necessites recuperar la informació del disc dur del teu portàtil...

* Si el dispositiu és irrecuperable o es rebutja el pressupost caldrà abonar els ports de missatgeria.

QUANT COSTA LA RECUPERACIÓ DE DADES
D'UN DISC DUR DE PORTÀTIL?

recupera_datos_precio_4

PREUS DE RECUPERACIÓ DE DADES DE DISCOS DURS DE PORTÀTIL

El precio para recuperar datos de discos duros de portátiles siempre irá en función de los daños que haya sufrido el dispositivo, conjuntamente con las horas de trabajo y equipamiento técnico que se requiera para llevar a cabo los procesos de recuperación.

En cualquier caso, es necesario un diagnóstico previo para detectar la tipología de fallo o combinación de varios fallos. A continuación detallamos las averías más comunes y los precios de referencia:

element
Des de 250€ fins 450€ / + iva

Per a avaries lògiques o de placa:

  • Problemes d'accés a particions danyades, sectors defectuosos o degradació de superfície / Plaques electròniques cremades / danyades per curt circuit, voltatges erronis o components cremats
Des de 350€ fins 690€ / + iva

Per a avaries de Firmware

  • SW intern del disc corromput. Mòduls danyats.
Des de 450€ fins 890€ / + iva

Per a avaries de Motor

  • Sobre temperatura o fallada unitat motora.
Des de 450€ fins 890€ / + iva

Per a avaries de capçals

  • Degradació de superfície o fallada unitat lectora.

Els preus en la recuperació de dades en discs durs de portàtil dependran de diversos factors sent el principal el tipus de dispositiu que porti el portàtil (disc dur mecànic, disc dur SSD o disc dur SSD integrat la pròpia placa electrònica del portàtil).

Si són discs durs mecànics dependrà del tipus de tecnologia del disc (secció discos durs mecànics) (PMR o SMR) i el tipus d’avaria que tingueu (Firmware, capçals, motor etc). Si el disc dur és un SSD, dependrà dels components danyats (secció discos durs SSD) i del tipus d’avaria associada a aquests.

En cas que el disc estigui integrat a la placa electrònica dificultarà més el procés de recuperació ja que en la gran majoria, la informació estarà xifrada pel mateix controlador del portàtil, a més del mateix xifrat de l’SSD. A més, cal tenir en compte, xifrats addicionals com BITLOCKER o els usats a través del PID del propi SSD. Sense aquests codis no serà possible el procés de desxiframent dinformació. Són molts els factors que condicionen el preu en un disc dur de portàtil fins que no s’hagi pogut fer l’anàlisi.

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Aquests preus són orientatius, per poder-te donar una referència.

Si vols saber amb exactitud el cost per a tu, el millor és que contactis amb nosaltres i et farem un pressupost gratuït sense compromís.

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinen sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Concepcio Agusti i Parareda
Concepcio Agusti i Parareda
09/02/2023
Genial, amb el tracte, la informació donada i sobretot amb la rapidesa amb la m'han recuperat tota la informació. No podria desitjar un servei millor. Gràcies a tot l'equip
caarmenal
caarmenal
09/02/2023
Lo recomiendo 100% Se me estropeó un disco duro que nunca había dado ningún problema en el año y pico que hacía que lo tenía... allí tenía todo el trabajo de 3 años, todos los archivos de clientes, trabajos en curso, trabajos finalizados... me lo recuperaron todo sin problemas. Espero no tener que repetir, pero si vuelve a pasarme algo así tengo claro a quién acudiré.
FRANCISCO HERNANDEZ
FRANCISCO HERNANDEZ
07/02/2023
Recibi un trato estupendo. Les lleve disco duro externo de 4TB que no podía leer. Hacia un ruido extraño que hacia presagiar fallo HW. Intentaron recuperarlo pero les fue imposible. Me reintegraron totalmente el 30% que les transferí cuando acepte el presupuesto.
Antonio Marquez
Antonio Marquez
31/01/2023
se me cayó el disco externo al suelo desde la altura de la mesa y dejó de funcionar. tenía fotos, videos, documentos importantes…les doy las gracias porque por suerte me lo han podido recuperar casi todo y con un trato excepcional
PA PH
PA PH
31/01/2023
Lo recomiendo 100%. Perdí todos los datos del portátil con las fotos de mis hijos desde que eran pequeños. Después de llamar a otras empresas de Barcelona decidí hacer la recuperación con ellos porque fueron los que mas confianza me dieron y no me equivoqué. Supe en todo momento en que punto se encontraba la recuperación y, aunque no me dieron todas las garantías en un principio, en menos de una semana tenía todas las fotografías de nuevo. Agradezco a todo el equipo de Laby y en especial a Marta por la atención que siempre me ha dado.
Eliseo Carrasco
Eliseo Carrasco
31/01/2023
Excelentes profesionales y excelente trato. Presupuesto de recuperación sin compromiso.
Inma bastante molina
Inma bastante molina
30/01/2023
Trato excelente, muy amables, me recuperaron los datos cuando otras empresas no lograron hacerlo. Totalmente recomendable.
Marta Mata Pamies
Marta Mata Pamies
26/01/2023
Servicio de 10! Aunque pase el tiempo no pierden la calidad de trabajo y hacia el cliente. Hace tiempo ya tuve que recurrir a ellos y fué un trabajo inmejorable como esta vez, informando-me de todo lo que iba aconteciendo en todo momento! Lo recomiendo 100%. Mil gracias de nuevo!

QUINS DISPOSITIUS PODEM RECUPERAR EN LABORATORIS LABY?

Discos durs mecànics

Els discos HDD tenen com a components principals les plaques de matal (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant Iphone, Ipad, Macbook, Macbook Air Imac, Mac Mini, etc; sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un programari extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomeware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través de la reparació electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat al nostre laboratori per realitzar la gestió personalitzada o bé podem oferir-vos el servei de destrucció i esborrament de dades de forma remota.

Anàlisi Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials Recuperem i certifiquem informació crítica amb valor jurídic per a empreses i persones físiques Disposem de pèrits informàtics col·legiats per realitzar certificacions, anàlisis pericials i informes amb valor jurídic.

×
×
×