Recuperació de dades a Córdoba

Recuperació de dades a Córdoba

No pierdas esa valiosa información.
¡Déjanos ayudarte a recuperarla!

Si et trobes a la ciutat de Córdoba i tens algun problema de dades, s'ha trencat el disc dur , ha deixat de funcionar la teva memòria USB, el disc ha caigut o no arrenca, el teu pendrive s'ha trencat o ha patit un esborrat accidental.... des de Laby podem ajudar-te a recuperar la informació.

Laby t'assegura una solució al teu problema.

element

TRUCA'NS I PASSAREM A RECOLLIR EL MÉS AVIAT POSSIBLE EL DISPOSITIU PER CÓRDOBA

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborals

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Entre 4 i 7 dies laborals

És el temps mitjà, en dies feiners, de recuperació del dispositiu danyat*

* Hi ha casos en què es pot trigar més, però ho notificarem perquè estiguis sempre informat.

Si ets a Córdoba i has perdut les teves dades, volem i podem ajudar-te a recuperar els fitxers danyats.

Som una empresa especialitzada en recuperar dades perdudes a Córdoba

Sistema professional de recuperació de dades des del nostre propi laboratori

El nostre objectiu és recuperar dades

Si no recuperem, no cobrem

13 anys d'experiència al sector Més de 21.700 diagnòstics realitzats. Més de 31.000 discos en estoc per donar un servei ràpid i econòmic. Software propi i intranet personalitzada. Recuperem tota mena de dispositius d'emmagatzematge: discs durs, pendrive, memòries usb, discos SSD, targetes de memòria...

QUINS DISPOSITIUS SÓN RECUPERABLES A CÓRDOBA?

Anàlisi Forense de Vehicles

Què és la ciència forense de sistemes de vehicles? És un procés mitjançant el qual s’extreu una àmplia gamma de dades i informació dels vehicles, que es poden utilitzar en investigacions de col·lisions i delictes greus. A Laby, oferim serveis especialitzats per donar suport als nostres clients en l’obtenció i

Discos durs mecànics

Els discs HDD tenen com a components principals les plaques de metall (discos), on es guarden les dades, i els capçals que són els encarregats de poder accedir a la informació. El disc dur més comú.

Discos durs SSD

Els discos SSD no es mouen, per això és el nom d'estat sòlid. La informació s'emmagatzema en blocs i per accedir-hi no calen capçals. És molt més eficient i ràpid que un disc dur HDD.

Discos Durs Externs

Els discs durs externs ens permeten desar fora de l'ordinador tota la informació important de la qual volem fer una còpia de seguretat. Però una fallada ens pot fer perdre totes aquestes dades.

Iphone, Ipad o MacBook

Els dispositius Apple, tant iPhone, iPad, iMac, Macbook, Mac Mini, etc. sense dispositius fiables, elegants, potents i confacilitat dús.

Discs durs de portàtil

Al disc dur del portàtil guardem informació important de treball o domèstica. Si es produeix una fallada, ens pot fer perdre totes aquestes dades personals tan valuoses.

Discos NAS, SAN i DAS

Un disc SAN, NAS o DAS és una caixa compacta integrada per diversos discs durs que es connecten mitjançant un cable de xarxa al sistema, per això el seu nom comú és disc dur en xarxa.

Sistemes RAID

Els discs RAID són un grup redundant de discos independents. Poden ser discs HDD o SSD i el conjunt forma un sistema d'emmagatzematge per distribuir o replicar dades.

Pendrives i Memòries USB

Els pendrives o les memòries USB estan formats per un o més blocs de memòria. Funcionen en molts casos com els dispositius SSD (mateixa tecnologia Flash).

Targetes de memòria

Les targetes de memòria permeten emmagatzemar la informació de dispositius com ara càmeres fotogràfiques, mòbils o tauletes. Es diferencien per la capacitat d'emmagatzematge i la velocitat de lectura i escriptura.

Virus o Ransomware

Recuperem dades xifrades amb virus o ransomware. El ransomware és un software extorsiu: la seva finalitat és impedir-te fer servir el teu dispositiu fins que hagis pagat un rescat. Depenent del tipus de ransomware, es xifra per complet el sistema operatiu o només alguns fitxers.

Mòbils i Tablets

Als dispositius mòbils o tipus smartphones o tablets, els processos de recuperació poden realitzar-se a través del anàlisi de l'electrònica dels components danyats o bé, realitzant el procés de xip off.

Esborrament de dades segur

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat ja sigui al nostre laboratori o bé de manera remota.

Informatica Forense

Anàlisi forense informàtic i proves pericials. Recuperem i certifiquem informació critica amb valor jurídic per empreses i persones. Disposem de pèrits informàtics col·legiats per realitzar certificacions, anàlisi i informes amb valor juridic.

QUANT COSTA RECUPERAR DADES PERDUDES A CÓRDOBA?

El preu per recuperar dades de discos durs sempre anirà en funció dels danys que hagi patit el dispositiu, conjuntament amb les hores de treball i equipament tècnic que es requereixi per dur a terme els processos de recuperació.

En qualsevol cas, cal un diagnòstic previ per detectar la tipologia de fallada o combinació de diverses fallades. Consulta els diferents apartats de la nostra web amb les avaries més comunes i els preus de referència.

element

Si no recuperem les teves dades, no cobrem

Contacta'ns per poder ajudar-te

Si necessites recuperar dades a Córdoba de qualsevol dispositiu, a Laby trobaràs els professionals que necessites.

Contáctanos

¿Tienes alguna consulta? Ponte en contacto con nosotros y te responderemos con la mayor brevedad posible.

Horario

Horario: Lunes a Jueves de 9h a 19h Viernes de 9h a 17h

    Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a: