Esborrament de dades

Esborrament de dades segur

PER QUÈ ÉS IMPORTANT REALITZAR UN ESBORRAT DE DADES SEGUR?

La creença popular on l'esborrat de dades o formateig impossibilita en gran mesura la recuperació de la informació no és certa. Realitzant el esborrat de dades manualment o el formateig d'un dispositiu com un disc dur, targeta de memòria, pen drive, NAS, RAID, amb els coneixements adequats, pot revertir-se i recuperar la informació continguda prèviament als dispositius. Quan desitgem desfer-nos dels nostres dispositius o revendre'ls a tercers, és de vital importància la realització d'un esborrat de dades segur.

QUÈ ÉS EL CERTIFICAT DE DESTRUCCIÓ?

El certificat de destrucció o la destrucció certificada de dades consisteix a esborrar la informació continguda en qualsevol mitjà susceptible d'emmagatzemar informació i eliminar-la segons normativa europea.

Què cal saber sobre l'esborrament de dades?

L’esborrat de dades es realitza de forma lògica, aplicant uns estàndards prestats, on intervinen nom de vegades que s’executarà el procés (1,2…n vegades, fins a un màxim de 35) i el patró d’esborrament i/o escriptura per a l’eliminació o sobreescritura dels dades originals. Aquests mètodes, permeten la reutilització dels dispositius amb total seguretat o la seva revenda a terceres persones.

Per a altres casos, hi ha la destrucció física del dispositiu. Es pot fer servir un desmagnetitzador molt potent per a casos de discs durs, on la inutilització de la superfície magnètica, impossibilitarà l’ús i la seva recuperació de forma segura.

Laby t'ofereix diferents solucions a esborrat de dades certificats per a l'eliminació de fitxers en base a uns estàndards i amb certificacions que acreditin el treball realitzat.

Oferim el servei d'esborrament i destrucció de dades segures amb certificat al nostre laboratori per realitzar la gestió personalitzada o bé podem oferir-vos el servei de destrucció i esborrament de dades de forma remota.

Un cop s'ha realitzat l'esborrat de dades, se signa digitalment mitjançant un certificat que acredita el compliment dels procediments realitzats.

Som especialistes en l'esborrat segur de dades. Volem assessorar-te sobre la nostra gran experiència.

COM FEM L'ESBORRAT DE DADES

En només 1 HORA

Tramitem la recollida mitjançant servei de missatgeria.

En 4 Hores Laborals

Després de rebre el dispositiu al laboratori (en 24h), realitzem un diagnòstic i pressupost sense compromís en un termini màxim de 4h laborals.

Temps estimat

El temps estimat és variable al servei d'esborrament de dades ja que anirà en funció del tipus de dispositiu i esborrat desitjat

SABIES QUE UN ESBORRAT DE DADES INADEQUAT POT DEIXAR RASTRE D'INFORMACIÓ CONFIDENCIAL?

CERTIFICACIÓ D'ESBORRAT

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS? - ELS AVANTATGES D'ESBORRAR DADES AMB NOSALTRES

0

Clients

0

Anàlisi realitzats

0

Peces de recanvi

0anys

Experiència

Servei de recollida
i enviament gratuïts (*)

Diagnòstic i
pressupost gratuïts

Seguiment en temps real
mitjançant la nostra intranet

Si no recuperem les teves
dades, no cobrem

Telèfon d'atenció
al client gratuït

Laboratori d'Electrònica i Sala neta classe 100

Personal tècnic qualificat i formació continuada

Servei amb cobertura a nivell Europeu

El millor és deixar que ELS NOSTRES CLIENTS opinen sobre nosaltres

Les nostres +300 ressenyes estan publicades a Google
Valoració mitjana: 4.7 sobre 5

Concepcio Agusti i Parareda
Concepcio Agusti i Parareda
09/02/2023
Genial, amb el tracte, la informació donada i sobretot amb la rapidesa amb la m'han recuperat tota la informació. No podria desitjar un servei millor. Gràcies a tot l'equip
caarmenal
caarmenal
09/02/2023
Lo recomiendo 100% Se me estropeó un disco duro que nunca había dado ningún problema en el año y pico que hacía que lo tenía... allí tenía todo el trabajo de 3 años, todos los archivos de clientes, trabajos en curso, trabajos finalizados... me lo recuperaron todo sin problemas. Espero no tener que repetir, pero si vuelve a pasarme algo así tengo claro a quién acudiré.
FRANCISCO HERNANDEZ
FRANCISCO HERNANDEZ
07/02/2023
Recibi un trato estupendo. Les lleve disco duro externo de 4TB que no podía leer. Hacia un ruido extraño que hacia presagiar fallo HW. Intentaron recuperarlo pero les fue imposible. Me reintegraron totalmente el 30% que les transferí cuando acepte el presupuesto.
Antonio Marquez
Antonio Marquez
31/01/2023
se me cayó el disco externo al suelo desde la altura de la mesa y dejó de funcionar. tenía fotos, videos, documentos importantes…les doy las gracias porque por suerte me lo han podido recuperar casi todo y con un trato excepcional
PA PH
PA PH
31/01/2023
Lo recomiendo 100%. Perdí todos los datos del portátil con las fotos de mis hijos desde que eran pequeños. Después de llamar a otras empresas de Barcelona decidí hacer la recuperación con ellos porque fueron los que mas confianza me dieron y no me equivoqué. Supe en todo momento en que punto se encontraba la recuperación y, aunque no me dieron todas las garantías en un principio, en menos de una semana tenía todas las fotografías de nuevo. Agradezco a todo el equipo de Laby y en especial a Marta por la atención que siempre me ha dado.
Eliseo Carrasco
Eliseo Carrasco
31/01/2023
Excelentes profesionales y excelente trato. Presupuesto de recuperación sin compromiso.
Inma bastante molina
Inma bastante molina
30/01/2023
Trato excelente, muy amables, me recuperaron los datos cuando otras empresas no lograron hacerlo. Totalmente recomendable.
Marta Mata Pamies
Marta Mata Pamies
26/01/2023
Servicio de 10! Aunque pase el tiempo no pierden la calidad de trabajo y hacia el cliente. Hace tiempo ya tuve que recurrir a ellos y fué un trabajo inmejorable como esta vez, informando-me de todo lo que iba aconteciendo en todo momento! Lo recomiendo 100%. Mil gracias de nuevo!

Contacta amb nosaltres

    Ens agradaria que ens donessis el teu consentiment per a:

    ×
    ×
    ×